SP-blog
Menü
 
Bogi menü
 
a TI történeteitek!
 
Látogatói menü
 
Interjúk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Bocyy: Ne renoncez pas
Bocyy: Ne renoncez pas : 05. - A buli.

05. - A buli.

Bocyy  2012.03.05. 18:42

- Hogy mi? – nyögtem ki végül. – de hiszen olyan jól megvoltatok.
- Tudom, de… túlságosan lefoglalta a munka. Persze, én választottam ezt az életet mellette, de nekem olyan fiú kell, akinek van rám elég ideje, és nem a twitteréről kell megtudnom, hogy éppen merre van. – sóhajtott.
- Óó… - húztam a szám.
- Meg tudod – ivott bele a vizébe – mi akkor jöttünk össze, miután kiengedték a kórházból. Előtte téged bolondított, aztán hogy te nem vagy, kellett neki más. És én pedig bedőltem neki.
- És azt hitted, pótlék vagy… - fejeztem be a beszámolóját. Ő csak bólintott egyet. – pedig nekem nem jelent többet, mint egy barát. Én egyáltalán nem szeretnék egy olyan srácot, aki nem tud foglalkozni velem.
- Ne haragudj rám. Nem téged hibáztatlak, félre ne érts. – szabadkozott
- Nem dehogyis. – mosolyogtam. Ő viszonozta ezt, majd miután befejezte az ebédjét más felé indultunk. Elköszöntem tőle, majd és is hazamentem. Leültem a tv elé és kapcsolgattam. A vivánál maradtam, lehalkítottam, majd a laptopomat az ölembe véve neteztem. Rendeltem enni, majd kikapcsoltam a laptopot, és inkább a tv-re koncentráltam. Nem kötötte le nagyon a figyelmemet, és a vacsorám is pont megérkezett, így inkább bementem a szobámba és miközben a pizzát ettem, nézegettem a ruháimat. Külön válogattam mindent, a régieket egy dobozba gyűjtöttem. elterveztem, hogy holnap elhívom a lányokat bulizni, mert már hiányzott. Éppen nyúltam a telefonomért, mikor csengettek. Kisétáltam az ajtóhoz, és Krisztiánnal találtam szemben magam, miután kinyitottam.

- Óó. Szia. –köszöntem meglepetten.
- Szia. – mosolygott, és beljebb lépett.
- Kérsz inni? – kínáltam meg. – vagy van pizza is. – mosolyogtam.
- Nagyon aranyos vagy, de nem maradok sokáig. Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ráérsz-e jövő héten.
- Hát. Ráérek. De miért kellenék? – mosolyogtam tovább.
- Szeretném, ha csinálhatnék rólad pár fotót. Kéne az egyetemre, és téged szeretnélek modellnek.
- Na de annyi profi modell van. bárkit felkérhetnél. Én még be se tudok állni rendesen.
- Majd segítek. – bíztatott.
- Hát jó. – mondtam sóhajtva. – de van egy feltétele.
- Ajaj. – nevetett – na mondjad.
- Eljössz velünk holnap bulizni. – döntöttem oldalra a fejemet.
- Az nem fog menni. Egész nap dolgozom, este meg fellépésem van. – húzta a száját.
- Óó. Na mindegy. – mosolyogtam.
- De ettől még vállalod a képeket ugye? – kérdezte kisfiúsan.
- Igen. – mosolyogtam.
- Szuper. – vigyorgott. Elköszöntünk egymástól, én pedig folytattam, amit abbahagytam.
Leültem az ágyra, és a kezembe vettem a mobilom. Kikerestem először Fanni számát, majd a hívás gombra mennem.
- Sziaaa. Ha azért hívtál, hogy még több gyerek rucit sózz rám, akkor előre szólók, hogy nem kell. – szólt bele nevetve.
- Heló. Nem, dehogy. Csak annyit szeretnék, hogy el jöhetsz-e holnap még bulizni. Vagy már nem engednek?
- Szerintem ez még belefér, ha nem iszok. – mosolygott.
- Akkor gyere át holnap fél nyolcra – lelkesültem fel.
- Ott leszek. Szia.
- Szia. – amint bontottuk a vonalat, Heni nevére mentem, és őt is megkérdeztem. Azt mondta, hozza a barátját is.


Már csak egy dolog maradt. Kiválasztani a ruhámat. A szekrényemben a pakolás után könnyen eligazodtam, így egyszerűbbnek bizonyult a keresgélés. *Ez előbb is eszembe juthatott volna.* találtam egy sárga miniruhát, de nem voltam vele megelégedve, így tovább kutattam. Mást nem találtam, így úgy döntöttem elmegyek holnap délelőtt vásárolni és ha találok jobbat, akkor megveszem.
 

 



Másnap reggel korábban ébredtem, mint gondoltam volna, így bőven volt időm készülődni. 10 óra felé elmentem zuhanyozni, majd elindultam ruhákat nézegetni. Mivel semmi jót nem találtam, így haza indultam. Mikor beléptem az ajtón akkor jutott csak eszembe, hogy van egy lila ruhám amit még Kingával vettem. Kinyitottam a szekrényeket és végül meg is találtam. Teljesen elfelejtkeztem róla. Úgy döntöttem azt veszem fel este.

 



Nemsokára Heni és a barátja megérkeztek, majd pici késéssel, de Fanni is ideért. Megcsináltuk egymás haját, majd fél 10 felé elindultunk a szórakozóhelyre. Viszonylag korán odaértünk, így nekünk, lányoknak még ingyenes volt a belépés. Bent egyből a pulthoz menünk és Fannin kívül mindenki kért 1-1 koktélt, majd leültünk. Miután elfogyasztottuk az italokat elrángattam Heniéket táncolni, mert Fanni egy fontos sms-t kapott, amire válaszolnia kellett. Pár srác jelent meg körülöttünk, akik felváltva táncoltak velünk. Nem vagyok az a buliban ismerkedős típus, mert abból csak egyéjszakás kalandok alakulnak ki, amiket nem tartok túl jó dolognak, de az egyik fiú nagyon is helyes volt.
Mikor kifáradtam a pulthoz mentem és kértem egy újabb italt.
- Még egyet ugyanebből. – szólalt meg mellettem egy hang. Oldalra fordítottam a fejem, és az előbb velem táncoló srác mosolygós arcával találtam szemben magam. – Hagyd. A vendégem vagy. – utalt a pénzre a kezemben.
- Köszönöm – mosolyogtam vissza rá.
- Gergő – nyújtotta a kezét közel hajolva hozzám, hogy halljuk egymást a hangos zenétől.
- Betti – mosolyogtam kitartóan.

A nap besütött az ablakomon, és a szememet égette. A fejembe azonnal belenyilallt a fájdalom. Nyöszörögve ültem fel a takarót a mellemnél szorítva magamhoz. Körbenéztem a szobában, amiben uralkodott a káosz. Lassan kikeltem az ágyból és a konyhába mentem. Amíg a kávém főtt, megmostam az arcom, és kerestem gyógyszert. Miután lenyeltem az orvosságot, fürdeni mentem. Jól esett ahogy a forró víz végigfolyik a bőrömön, de ez mit sem segített a szűnni nem akaró fejfájásomon. Miután végeztem, átöltöztem lazább ruhákba, és egy üveg vízzel a kezemben kényelmesen elhelyezkedtem a tv előtt. Sokáig kapcsolgattam, mire találtam egy csatornát, ahol éppen korcsolyásokat mutattak. Kisorom óta lenyűgöztem a műkorcsolyások. Mindig olyan akartam lenni, és úgy akartam siklani a jégen, mint ők. A műsor végére már eldőlve, a kanapén aludtam.

 

Az oldal NEM áll kapcsolatban sem SP-vel, sem az SP-musiccal!!!

Hányan voltatok itt?
Indulás: 2009-03-11
 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!