SP-blog
Menü
 
Bogi menü
 
a TI történeteitek!
 
Látogatói menü
 
Interjúk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Bocyy

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Bocyy: "...nagyon jól esett a szavazás állása..."

Bocyy  2011.11.03. 13:42

  1.) Mondj magadról pár szót! :)
sziasztoook :D
Bogi vagyok, egy belvárosi tinilány. bármikor képes vagyok vásárolni, és a karomat a tűzbe tartom azokért, akiket szeretek. imádom az állatokat, és próbálom az élet napos/humoros oldalát élni, de mikor valamiért rossz a kedvem, napokig magam alatt vagyok.
semmi komolyság nincs bennem... ezt igazán azok veszik észre, akik fél óránál többet töltenek a társaságomban. :D
már 2. éve franciát tanulok (a fejezetek címe is francia-magyar lesz) és imádom <33 :)) van egy két és fél éves cicám, és egy februárban egy éves fekete puli kutyám. régebben voltak lovaim is, de sajnos el kellett adni őket :(
igazából ennyit most rólam. :) ha valamire az elkövetkezőkben nem kapnál választ, esetleg nem világos valami a történetben, nyugodtan kérdezhetsz chat-en. :)
Peace.Love... :)
2.) Mióta hallgatod SP számait? Hogyan ismerted meg?
Fúha. ez egy kritikus kérdés. Régen (még a Standard-es időben) nagyon utáltam. Elképesztő vehemenciával buziztam, de aztán ez valahogy megszakadt. Képszakadás... teljesen elfelejtettem, hogy ő létezik. Aztán jött a 'Csillag Születik' és a Bad Boyz. Odáig voltam értük, és rengeteg rajongói oldalt olvastam a kiesésük után. Az egyik ilyen weblapon kint volt a zenék között a 'Ne add fel' meghallgattam egyszer, aztán még egyszer és még egyszer. Akkor láttam csak, hogy van klipje, amiben a fiúk is szerepelnek. Ez indított el végülis mindent. Elkezdtem nézni a VIVA-t, megtanultam a klipből a koreográfiát (és az összes többit is), olvasgattam az spmusic-ot, regisztráltam Twitterre és most itt tartok.
3.) Mikor döntötted el, hogy írsz egy kitalált történetet SP-ről? És miért pont róla?
Erre tisztán emlékszem. Az első történetet 2010 nyarán kezdtem, mikor éppen a vonaton ültünk a Balaton felé. Akkoriban teljesen bele voltam esve Krisztiánba, és minden ilyet elolvastam, megtetszett és én is elkezdtem. Jó "alanynak" találtam. Úgy gondoltam, minden megvan benne ami kell egy ilyen szerepre. Mára rájöttem, hogy ez nagyon nem így van. :)
4.) Mit gondolsz, jó dolog, hogy belefogtál?
Fogalmam sincs. Úgy gondolom igen, de nem vagyok benne egészen biztos.
5.) Mire számítsanak azok, akik olvassák a történeted? / Akció, izgalom vagy egy igazi hősszerelmes sztori?/
 Még csak most kezdtem el, és semmi konkrétat nem tudok sajnos mondani, mert folyamatosan fogom kitalálni. Ahogy éppen alakul úgy lesz. Egészen biztos lesz benne izgalmas rész. Legalább 30-40 fejezetet tervezek ehhez is, aztán ahogy fent említettem.: ahogy alakul :)
6.) Hogyan kell elképzelni azt, amikor megírsz egy részt? /Mikor? Milyen lelkiállapotban? Zene vagy valami ösztönző dolog kell hozzá?:)/
Legtöbbször akkor vannak ötleteim, mikor nem vagyok gépközelben, ezért a mobilom mindig tele van jegyzetekbe írt fejezetekkel. Zsolti felbukkanását például a nagykoncert után írtam a kocsiban, az utolsó fejezetet pedig azt hiszem két héttel ezelőtt az éjszaka közepén. Ha nagyon el vagyok maradva, akkor leülök a laptopom elé, beteszem Rihanna - Loud lemezét, és úgy írok. Nem tudom miért, de az ő dalaira nagyon jó ötleteim lesznek. Mire a megírt fejezetek kikerülnek legalább egy hét. Nagyon sokszor átnézem, bele javítgatok, és ha már semmi kivetni valót nem találok, akkor elküldöm.
7.) Milyen visszajelzéseket kapsz?
Nem nagyon szoktam kritikákat kapni, viszont nagyon jól esett a szavazás állása :'))
8.)Mit gondolsz, mennyire olyan Krisztián, mint ahogy leírod?
Régen meg voltam róla győződve, hogy talán még jobb is, de igazából mára már fogalmam sincs. Valószínűleg nem tenne meg ennyi mindent egy lányért, mint amit én leírok. Kicsit túlzás is szerintem.
9.) Kedvenc szám Krisztiántól? :) És miért az?
Ez egyértelmű: Ne add fel. Igen, tudom, hogy régi, de én ezzel ismeretem meg, és nekem a mai napig ez a kedvencem. De nagyon szeretem a még régebbi számait is: Állj meg, Tizennyolc...
10.) Kedvenc klip Krisztiántól? :) Miért az?
Azt hiszem talán a 'Más volt'. Erre a klipre nagyon sokat vártam, és a premierje pont akkor volt, mikor nem voltam otthon, ezért egész délután egy kávézóban ültem, ahol a VIVA ment, vártam a klippremiert és próbáltam kitalálni a 'Szólj rám' szövegét :D
11.)  Mit javasolnál azoknak, akik most szeretnének hozzákezdeni a sztorihoz?
Bátran fogjanak bele. Nincs mit veszíteni ezzel... és kitudja? Talán pont az Övéké lesz az oldal egyik legjobb, legolvasottabb története ;)
12.) Várhatunk tőled majd újabb sztorit? :)
Ezen kívül már nem valószínű, de ez nem tőlem függ. :)

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

Az oldal NEM áll kapcsolatban sem SP-vel, sem az SP-musiccal!!!

Hányan voltatok itt?
Indulás: 2009-03-11
 

Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!