SP-blog
Menü
 
Bogi menü
 
a TI történeteitek!
 
Látogatói menü
 
Interjúk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Youtube használata

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Hogyan tölts fel videot?

Lolíta  2009.08.30. 17:12

1. Menj fel a www.youtube.com -ra!

2. Jobb felső sarokban a Sign in -re kattints!

3. Username: felhasználónév...

Password: jelszó

Majd katt a Sign in-re!

Ezután jobb fölső sarokban látohatód a felhasználóneved, és egy nyilt mellette. Vidd oda az egered, és lejön egy kis ablak. Ott kattints a My Videos -ra!!!

Eztuén bal oldalt láthatod azt, hogy New és egy nyilat melette!!! Vidd oda az egered, és kattints a Video Upload - ra!!!

Utána kijön egy új oldal, ott kattint az Upload Video -ra (vagyis tallózd a vodeot!)

Ha ez megvan elkezd töltni a video...

Title: Címe a videodnak!

Description: leírása a videodnak!

Tags: milyen szavak keresésre adja ki a videodat

Category: milyen kategoría

Privacy: publikus legyen, vagy se?? 

FONTOS!!! ezeket a dolgokat addig töltsd ki, mígg még a videod nem töltött fel teljesen! Ha feltöltött, utána már asszem menni fog :D

 

Hogyan regisztrálj?

Lolíta  2009.08.30. 17:11

Hogyan kell regisztáni youtube.com-on???

1. Menj fel a www.youtube.com -ra :D

2. Jobb felső sarokban található Create Account or Sign In!!! Na itt kattints a Create Account - ra!!!!!

3. Ekkor kijön agy kis adatlap szerű! Ezt ki kell tölteni!

Username: Azaz felhasználó név... találj ki egy olyat, ami valószínű nem foglalt. Ha beírod pl: julika és lejjebb kattintasz rögtön kiírja, h julika fogalalt és kínál egy másikat.

Location: Hungary (nekem már egyből ez volt beállítva)

Date of Birth: először a születési hónap, utána a nap, majd a születési év!

 Male: Férfi       Female: Nő! 

Utána a pipás bigyón az eslő legyen bepipáva, a másodiknak nem muszáj utána katt az: I accept!!!!

 Your current email address: vagyis az email címed!

Choose a password: jelszavad!! 

Utána a következő pipás bigyó legyen kipipálva, majd írd be a szót, a kis keretbe, és katt a Create New Accound and Finish .-re

Ha vaalmivel gondd van, akkor egy piros szöveget izél az alá, amivel gondd van ( jelszó pl túl rövid, túl egyszerű, email már foglalt stb...)

Ha nincs gondd akkor ezt fogja kiírni:

Please check your email and confirm your email address.

Ez azt jelenti, nézd meg az emailed, és kattints az ott kapott linkre, hogy aktiváld a profilod!

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

Az oldal NEM áll kapcsolatban sem SP-vel, sem az SP-musiccal!!!

Hányan voltatok itt?
Indulás: 2009-03-11
 

A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.