SP-blog
Menü
 
Bogi menü
 
a TI történeteitek!
 
Látogatói menü
 
Interjúk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Wiky története
Wiky története : 30. rész

30. rész

Wiky  2012.01.19. 20:32

A következő pár nap hamar eltelt. Krisztiánnal alig találkoztam. Pörgött az élet, belekerülünk a mókuskerékbe, és alig volt pár perc nyugtunk. Amikor felkeltem, már nem, amikor lefeküdtem, még nem volt otthon. A nap közbeeső óráiról nem is beszélve. Szinte szó szerint váltottuk egymást. Mikor ő megérkezett, én már indultam. Néha csak egy gyors pacsira futotta a lépcsőházban, vagy egy röpke csókra az ajtóban. Hiányzott a társasága, hogy csak ott legyen mellettem, arról nem is beszélve, hogy milyen jó lett volna vele szemtől szembe beszélgetni, nem pedig csak telefonon váltani pár szót. Egy dolog tartotta bennünk a lelket, hogy nemsokára vége ennek az időszaknak, és újra visszatérhetünk a mi kis „nyugodt” életünkhöz. Ez nem csak a kapcsolatunkat, hanem engem is próbára tett. Fáradt voltam, egyre nehezebb volt reggelente kikelni az ágyból, elindulni, és szinte egész nap meg sem állni. Lehet, hogy a szívem még örültem is neki, mert így legalább nem volt időm azon gondolkodni, aggodalmaskodni, hogy mi lesz így a kapcsolatunkkal. Mivel állandóan úton voltam, a napok is gyorsan elteltek, és eljött az a bizonyos fotózás napja is.
- Sziasztok. – köszöntem a többieknek a stúdióban.
- Szia, menj a sminkbe, meg a fodrászhoz, aztán öltözz át. – utasítottak. Így is tetem. Amikor már a fodrásznál ültem, Orsi jött oda hozzám.
- Na, csajos, hogy állsz? – mosolygott. Én csak kétségbeesetten néztem rá a tükörből.
- Ne izgulj, fog ez menni. – bíztatott. – Nem ez lesz az első fotózásod.
- Tudom, de Gábor olyan jó fotós volt. Már szinte fél szavakból megértetem, hogy mit akar. Elég volt, ha rám nézett, és a szemeiből ki tudtam olvasni mindent. – sóhajtottam.
- Már nem tehetünk semmit. Ő mondott fel, nekünk pedig szükségünk van egy új fotósra.
- De még azt sem tudom, hogy ki Ő. Nem tudom, hogy nő, vagy férfi, idős vagy fiatal. Még a nevével sem vagyok tisztában.
- Ne izgulj már ennyire. Nem lesz semmi baj. – mosolygott rám úgy, mint aki tud valamit, amit velem még nem közöltek.
Mikor elkészült a hajam és a sminkem, bementem az öltözőbe, hogy átvegyem a ruhámat. Kritikus szemmel vizsgáltam magam a tükörben, amikor kopogtattak.
- Szabad. – szóltam oda miközben egy köntöst kerestem.
- Szia. – hallottam egy ismerős hangot a hátam mögött. Ahogy megfordultam, megláttam Krisztiánt.
- Szia! – ugrottam a nyakába. – Mit keresel itt?
- Dolgozom. – nevetett.
- Te vagy a fotós? – csodálkoztam. Majd szépen lassan minden leesett, hogy miért nem mondták meg, hogy ki lesz a fotós, hogy miért mondta Orsi, hogy ne aggódjak, nem lesz olyan rossz.
- Nem is örülsz neki?                                             
- Viccelsz!? Annyira hiányoztál már. – bújtam hozzá még közelebb.
- Akkor gyere, legyünk túl rajta. Minél hamarabb végzünk, annál hamarabb lehetünk kettesben.
- Mára már nincs koncerted?
- Nincs. Csak a tied leszek. – suttogta az ajkaimba, és megcsókolt. Olyan rézéki volt, mint még soha, érezhető volt rajta, hogy már nagyon hiányoztam neki. Gyengéd volt, de mégis szenvedélyes. Már annyira vágytam a csókjára, mármint egy igazi csókra. Az elmúlt egy hétben, nem igen részesültem ilyes fajta kényeztetésben.
- Menjünk, mert még a végén kísértésbe esem. – nevettem.
 
A fotózás az elején jól haladt. Egy új valóság show-hoz készítettünk promóciós képeket. A munkatársak nagyon aranyosak voltak. Volt egy idősebb hölgy, aki az anyós szerepét testesítette meg, és volt egy magas, izmos srác, aki a férdimodell volt. Mindkettőjükkel nagyon jól kijöttem, így a munka gyorsan haladt…..vagyis csak haladt volna, ugyanis Krisztián sokat akadékoskodott. Gondolom, nem tetszett neki, ahogy Zoli, a férfimodell, hozzám ér, közelebb kerül hozzám. Abszolút megértetem őt, mivel én sem néztem volna jó szemmel, ahogy egy másik lánnyal ölelkezik, kerül kapcsolatba, még akkor sem, ha tudom, hogy csak egy kép kedvéért néz rá úgy, érinti meg.
- Állj! Tartsunk egy kis szünetet. – túrt a hajába idegesen Krisztián. Odadobta a gépét a stáb egyik tagjának, nemi s törődve vele, hogy vajon elkapja-e. Idegesen ment fel az emeletre egészen a háztetőre. Nem voltam benne, hogy jó ötlet, de követtem. Mire én is felértem, Krisztián a falhoz támaszkodva nézte a várost. Ahogy kiléptem a tetőre, és megláttam kicsit megtorpantam. Igyekeztem erőt venni magamon, és a korláthoz sétálni. Pár percig csak álltunk néma csendben.
- Szép napunk van. – próbáltam oldani a köztünk lévő felszültséget.
- Ühüm. – állt mellém.
- Mit gondolsz az eddigi képekről? Jók lesznek? Sokáig kell még itt lenni? – érdeklődtem.
- Ideje menni. – majd elengedte a korlátot, és elfordult.
- Valami baj van? – fogtam meg a kezét, és magam felé fordítottam. Ahogy a szemébe néztem, tekintete ellágyult. A térdeim megrogytak, szívem hevesen vert. Félve néztem rá.
- Semmi. – suttogta. Ajaki lassan közeledtek felém. Éreztem a szikrákat közöttünk. Ajkaink lassan összeértek. Egyik kezét a derekam köré fonta, másikkal a hajamba túrt. Halkan sóhajtottam, és nyaka köré fontam karomat. Önfeledt csókolózásba kezdtünk…. A varázs akkor szűnt meg, mikor ajkaink eltávolodtak egymástól. Még mindig szorosan ölelt magához.
- Az előbb, még menni akartál. – mosolyogtam rá.
- Az az előbb volt, de igazad van. – sóhajtott.
- Krisztián. – húztam vissza magamhoz. – Ugye tudod, hogy szeretlek! Mindennél, és mindenkinél jobban. Már nem tudnék élni nélküled. Nem lennék képes megbántani téged. – magyaráztam.

- Köszönöm. – suttogta, és szorosan magához húzott. – De tényleg menjünk. Már így is későre jár, sose érünk haza.
A fotózás további része, már egész jól ment. Még mindig voltak kisebb fennakadások, de viszonylag hamar megoldottuk a helyzetet. A képek is sokkal jobban sikerültek. Fáradtan ültünk be mindketten az autóba. Hazafelé menet, még beugrottunk egy pizzázóba, és vettünk 2 óriás pizzát biztos, ami biztos alapon, hátha nincs otthon semmi ehető. Mire haza értünk már legalább 11 óra volt. Az egyik pizzát leraktuk a konyhába, a másikat bevittük magunkhoz a szobába. Bebújtunk az ágyba, bekapcsoltuk a tv-t, magunk elé vettük a pizzát. Valami értelmetlen vígjáték ment. Krisztiánnak tetszett, jókat nevetett rajta.Egy egy jobb poénnál, a pizzán lévő feltétdarabkák természetesen rám estek. Komolyan mondom, megtanulhatna már végre kulturáltan enni... De megint csak csendben törtem, nem volt erőm szóvá tenni a dolgot, már nagyon fáradt voltam.
- Kikapcsoljam? Szeretnél aludni? – simította végig az arcom.
- Nyugodtan nézzed még.
- Nem zavarlak, nyugodtan pihend ki magad. – majd kivette az ölünkből a maradék pizzát, letette az ágy mellé és kikapcsolta a tv-t.
- Holnap hosszú napunk lesz. – mondtam miközben közelebb bújtam hozzá.
- Igen, holnap tartja Szandra a pizsipartyt. – adott egy utolsó puszit a hajamba majd elaludtunk.
 

 

Az oldal NEM áll kapcsolatban sem SP-vel, sem az SP-musiccal!!!

Hányan voltatok itt?
Indulás: 2009-03-11
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak