SP-blog
Menü
 
Bogi menü
 
a TI történeteitek!
 
Látogatói menü
 
Interjúk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Lilla története

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

24.rész ;Az első együtt töltött éjszaka

Lilla  2011.10.16. 14:07

Ahogy megígértem Krisztiánnak iszonyat sokat táncoltunk. Hajnali három körül úgy döntöttünk hazamegyünk. A fiúk már alig álltak a lábukon. Mi csajok még bírtuk volna de Tomikáék nagyon nyavalyogtak és mi is kezdtünk már álmosodni. Beszálltunk az autóba. Krisz vezetett. Senki nem szólt egy szót sem. Én azért nem mert már félálomban voltam és az út felénél már sikerült elaludni. Amikor megérkeztünk megszólalt a telefonom. A kölyökre a szívbajt hozta rá. Olyat fékezett, hogy azt hittem ott rögtön meghalunk. Mikor meggyőződtem arról, hogy minden rendben a telefonomért nyúltam de addigra abbahagyta a csörgést és leesett az ülésről. Felvettem és bementünk a házba. Olyan álmos voltam, hogy teljesen megfeledkeztem róla. Majdnem beestem az ajtón. Nem tudtam bemenni a szobámba ezért csak lefeküdtem a kanapéra. A Nina és Bella a konyhában beszélgettek. Nem igazán értettem mit beszéltek de nem is érdekelt. Csak valami olyasmit hallottam, hogy Bella sír mert fáj neki, hogy Tomika otthagyta. Ezen meglepődtem. Biztos rosszul értettem. De mi van ha mégsem? És nekem erről miért nem szólt? De nem igazán tudtam erre gondolni. Még hallottam néhány dolgot hallottam mielőtt elaludtam.
-Komolyan? Azt hittem túl tetted magad rajta!?-mondta Nina
-Igen én is azt hittem de amikor megláttam, hogy a "mostoha" unokatestvérével csókolózik nagyon ideges lettem. Annyira fájt.-sírt Bella
-És erről már beszéltél Adrinak?
-Nem még nem. De holnap.....-mondta és letörülte a könyneit
Ez volt az utolsó dolog amit hallottam ezután elaludtam. Reggel arra ébredtem, hogy valaki simogatja az arcomat. Kinyitottam a szemem és megláttam Krisztiánt. Elmosolyodtam. Felültem és nekidőltem a kanapé háttámlájának. Krisz mellém ült.
-Elég rosszul nézel ki! Ennyire fáradt vagy Adruss? Miközben engem akartál kifárasztani magadat fárasztottad?!
-Hogy mi? Egy: Nehogy azt hidd! Kettő: Adruss? Három: Nem volt időm kialudni magam mert valaki felkeltett....
-Igen Andruss! És dehogynem volt! Már 7 óra.
-Ó az nekem semmi! Ma lesz suli, fotózás és állásajánlatra kell....-magyaráztam de Krisztián megcsókolt
Elmosolyodtam.
-Azt hiszed ettől majd befogom a szám? Ne hidd!-nevettem és felálltam
A kölyök elmosolyodott. Valahogy azt éreztem, hogy most rögtön futnom kell. Krisztián követett. Csak körbe-körbe futottunk. Aztán kicselezett és elkapott. Csikizni kezdett. Annyira nevettem. Ő a számra tette az ujját de a csikizést nem hagyta abba.
-Halkabban felkelted a többieket!-mosolygot
-Na jó feladom! -tettem fel a kezem, hogy jelezzek
-Biztos?-kérdezte huncutan
-Igen! Csak engedj el!-könyörögtem
-Jó egy csókért.
A csókból csak egy puszi lett ezért nem engedett el.
-Csókot!
-Jól van!-sóhajtottam majd elnevettem magam

Megcsókoltam. Csak egy sima csókra számítottam de ez annál sokkal több volt. Hevesen és egyszerre gyengéden csókolóztunk. Beletúrtam a hajába. Ő átkarolta a derekam és közelebb húzott magához. A nyaka köré fontam a kezem. Hátrasöpörte a hajam. A csók végén mindketten elmosolyodtunk. Krisztián elkezdte csókolgatni a nyakam. Éreztem meleg leheletét és kirázott a hideg.

Krisztián szemszöge
Adri forró, méz édes ajkaitól átjárt a melegség. Közelebb húztam magamhoz ő pedig átkarolta a nyakamat. Hátrasöpörtem a haját. Finom parfümje illatától a fellegekben éreztem magam. A csók végén elmosolyodtunk. Aztán gondoltam egyet és elkezdtem csókolgatni a nyakát majd felkaptam, bevittem a szobájába és letettem az ágyára. Újra csókolózni kezdtünk. Levettem a felsőjét ő pedig kigombolta az ingem. Leküzdöttük egymásról a nadrágot majd összekulcsoltuk a kezünket és megtörtént az amire még nem számítottunk..... De nem bírtuk tovább. Annyira kívántuk egymást.

Adri szemszöge
Amikor kinyitottam a szemeimet istenien éreztem magam. Nem rég még hulla voltam most meg már mint aki újjá született. Oldalra néztem. Krisz átkarolta a derekamat és úgy aludt. Olyan édes volt. Ránéztem az órára. -Jézusom már ilyen késő van?-gondoltam. Óvatosan kibújtam Krisztián öleléséből és gyorsan kerestem valami göncöt. Végül egy szürke és rózsaszín top és egy "szakadt" farmer mellett döntöttem. Még hozzá felvettem az anyutól kapott karkötőm, egy rózsaszín napszemüveget és a kedvenc rózsaszín tornacipőm rá egy dzsekit. Hamar odaértem a suliba. Bementem a terembe és leültem a helyemre. Pár perc múlva megérkezett Nina és Bella. Bella beült az előttem lévő padba Nina pedig a mellettem lévőbe.
-Bella figyi! Tegnap este amikor el akartam aludni és félálomban voltam hallottam amit mondtál Nina-nak. Ezt szeretném megbeszélni.
-Szóval hallottad?-kérdezte aggódva
.

23.rész ;Pink

Lilla  2011.10.16. 14:06

Otthon nagy meglepetés várt. Krisztián és Tomika kiöltözve ott ültek a nappalinkban.
-Na végre, hogy itt vagytok! Már mióta várunk titeket!-állt fel Tomika
-Miért néztek ki ilyen jól?-kérdezte szemrehányóan Nina
-Felnevettünk.
-Egyébként miért is vártatok ránk?
-Hagyjuk Tomi! Na csajok szépen menjetek és öltözzetek ki. Bulizni megyünk még hozzá a Pinkbe.
Erre nem szóltunk semmit csak nagy örömmel elindultunk a szobánkba.
-Ja és felhívtuk Dzseni-t, hogy jöjjön velünk de nem ér rá.-szólt utánunk a Kölyök
-Oké! Azért köszi!-szóltam és bementem a szobámba
Felvettem valami egyszerű de mégis csini ruhát. Választottam egy hozzá illő tűsarkút, rendbe hoztam magam és kimentem.
-Nagyon szép vagy!-ámult el Krisz
-Köszi! Te is!-pirultam el majd megpusziltam
-Jaj!-pirult el ő is
Ekkor kijöttek a többiek. Ők is nagyon csinik voltak. Elindultunk. Két kocsival mentünk. Mi csajok az enyémmel A fiúk pedig Krisztiánéval. Hamar odaértünk. Amint beléptünk elámultunk. Belül teljesen volt újítva. Sokkal szebb lett mint volt. Odamentünk a pulthoz. Mindannyian koktélt kértünk. Megittuk és elmentünk táncolni. Pont akkor egy lassú szám jött. Krisztián magához húzott és átkarolta a derekam. Éreztem parfümjének illatát ami még most is egy kicsit megszédített. Ez olyan romantikus volt.
Arcával elkezdett közeledni hozzám majd szép lassan megcsókolt. Ebben a csókban benne volt mindaz ami eddig történt velünk. Úgy éreztem mintha egy búcsú csók lett volna és elakartam húzódni de valahogy nem ment. Hosszasan csókolóztunk. Párszor a nyelvünk is összeért és ilyenkor elmosolyodtunk. Lehet, hogy egy kicsit olyan volt mint egy búcsú csók én akkor sem bántam meg, hogy nem húzódtam el tőle. A dal végére már mindketten levegő után kapkodtunk. Még sokat táncoltunk. Egyszer csak Krisz bejelentette, hogy ő pihen egy kicsit. Ekkor odajött hozzám egy srác. Nem igazán volt az esetem. Amint Krisztián meglátta visszajött hozzám átkarolt és megcsókolt. A srác egyből lekopott. Elmosolyodtam.
-Mi az?-kérdezte-Már kipihentem magam!
-Igen? Akkor készülj fel mert még sokat fogsz táncolni.-nevettem
-Jaj ne már!-nyavalygott

22.rész ;Az első saját táncóra

Lilla  2011.10.04. 18:54

Eltelt egy hónap. Minden jó volt. Nem volt semmilyen vitánk. Szép lassan beletörődtem abba, hogy Tomika éd Dzsnei együtt járnak. Bár még mindig elleneztem de ha ők boldogok akkor nekem jó. Ma volt Krisztián névnapja. Csodás ajándékokkal halmoztuk el. Nem tudott szóhoz jutni. Másnap kiléptem Krisztián háttértáncos csapatából. Helyette Nina és én kezdtünk el táncórákat tartani. Volt egy bemutatónk. Sokaknak tetszett és be is iratkoztak. 10-25 évesek járhattak csak hozzánk. Külön csoportok voltak. 10-15 évesig volt az A csoport. 16-20 évesig volt a B csoport és 21-25-ig volt a C csoport. Ezenkívül minden csoportot elosztottunk kezdőre és haladóra. Minden óra 1 órán át tartott. 16 órától kezdődött a kezdő és 17 órától a haladó. Hétfőn, szerdán és pénteken voltak az óráink. Hétfőn én foglalkoztam a kezdővel, pénteken Nina, szerdán pedig Dzseni. Ő is imád táncolni. megbeszéltük vele. Hétfőn Dzseni foglalkozik a haladóval, pénteken én és szerdán pedig Nina. Ma fogjuk tartani az első órát de előtte még átmentem Krisztiánhoz.
-Szia!-nyitotta ki mosolyogva Krisztián az ajtót
-Szia!-mosolyogtam
-Ó már tudom miért örülsz ennyire! A saját táncóráitok miatt?-kérdezte reménykedve, hogy eltalálta
-Igen! Annyira várom!
-Héj! Mi lenne ha megnéznélek?-kérdezte és megcsókolt
-Ez nem ér! Tudod, hogy így nem tudok ellenállni. Amúgy felőlem jöhetsz csak az gond, hogy elvonnád a tanítványok figyelmét!-nevettem
-Akkor elbújok!-nevetett velem
-Felőlem!
Hevesen megcsókolt. Aztán puszilgatni kezdte a nyakamat. Már épp a felsőmet akarta levenni amikor megállítottam.
-Tudom, hogy akarod és én is de most nem érek rá! Csak azért jöttem, hogy beköszönjek meg, hogy lássalak!
-Igazad van! Bocsi!
-Nem baj!-mondtam és felvettem a dzsekimet amit tegnap nála hagytam
-Ja tényleg. Tegnap át akartam vinni csak már késő volt és azt hittem alszol.
-Jól hitted!-nevettem-Egyből elaludtam, hogy fitt legyek mire mennem kel az órára.
-Akkor jó, hogy nem mentem!-nevetett ő is
-Na ha jönni akarsz akkor készülődj mert 15 perc múlva ott kel lennem!
-De még van 10 perc mert öt a készülődés!
Felnevettem.
-Nem 10 perc a készülődés!
-Jól van na! Inkább megyek mert te kiröhögsz!-duzzogott
5 perc múlva kijött. Mindene rendben volt.
-Nem láttad a fésűt?-kérdezte
Röhögő görcsöt kaptam.
-Mi az?-kérdezte
-Az van, hogy a hajad rendben van!
-Ez nem igaz!
-Na jó! Amúgy ott van melletted az asztalon!-mutattam oda
-Ja! Tényleg! -mondta majd elvette onnan és visszament a fürdőszobába
4 perc múlva kijött.
-Neked ilyen sok idő míg megcsinálod a hajad?-kérdeztem mintha nem tudnám
-Ne gúnyolódj!-duzzogott
-Jaj! Na menjünk már mert elkések!-sietettem
-Oké!-mondta és felvette a dzsekijét majd elmentünk
Nagy nehezen időben beértem. Dzseni és Nina már ott volt. Ma hétfő van ezért csak nekem és Dzseninek kellett volna ma bejönni de az első óra tiszteletére Nina is bejött. Minden tanítvány megérkezett. Bemutatkoztunk nekik. Ma még nem tanítottunk semmit. Mindenki megmutatta a tánctudását és a lényegesebb dolgokat meg is tudtuk róluk. Gyorsan eltelt a két óra aztán hazamentünk. Otthon nagy meglepetés várt.

21.rész ;Megcsalás

Lilla  2011.09.23. 18:01

Amikor beléptünk Adri a földön feküdt.
-Vigyék és fektessék le valahova. Ott majd megvizsgálom. És valaki hívja a mentőket.-mondta az orvos
Megijedtem.
-Ennyire súlyos?-kérdeztem miközben felkaptam Adrit
-Nagyon valószínű.-mondta
Annyira féltettem Adrit. Bevittem a régi szobájába és letettem az ágyra. A többiek is jöttek. Az orvos megvizsgálta.
-Volt mostanában balesete?-kérdezte az orvos
-Igen. Egy nagyon súlyos balesete. Élet-halál közt volt.-mondta Tomika
Még jó, hogy ő mondta mert nekem egy szó se jött volna ki a számból.
-És mikor?-kérdezte a doki
-Pontosan egy hónapja és két hete.-mondta Tomika
-Értem. Akkor nincs semmi baj csak az újonnan szerzett sebe miatt ájult el.
-Akkor jó!-könnyebbültünk meg
-De ha még is történne valami akkor vigyék be a kórházba.-mondta az orvos
-Rendben.-mondtuk-Viszlát!
-Viszlát!-mondta majd kiment
Tomika bezárta utána az ajtót és megkönnyebbülten ült le az egyik székre. Adri felébredt. Fájt a feje és egy kicsit szédült is. Az orvos kiírt neki egy kis altatót. Bevette és már aludt is. Másnap már Dzseni és Adri is jól voltak. Most már újra mentek suliba. Adrinak sok bepótolni valója van ezért egy héten át csak tanulnia lehet. Emiatt amikor otthon vagyok sokat szoktam unatkozni. Már letelt egy hét. Adrinak semmi baja nem volt és már elfoglalt se volt de sajnos én igen. Úgy sajnálom amikor lemondom a fellépések miatt a programjainkat. Valaki csengetett. Tomika kinyitotta az ajtót.
-Szia! Akkor megyünk a moziba?-lépett be Adri
-Szia! Bocsi de most hívott Orsi. 20 perc múlva fellépés.-mondtam lehajtott fejjel
-Már megint?-kérdezte szomorúan és idegesen egyszerre Adri
-Sajnálom. Nagyon haragszol?-kérdeztem aggódva
-Igen haragszom. Ezerszer eltűrtem neked de most már nem megy. Sajnálom. Én így nem tudom folytatni.-mondta és elindult az ajtó felől
-Ne! Ígérem, hogy....-mondtam de Adri közbevágott
-Hogy? Mi? Krisztián! Mondtam, hogy ez így nem megy!-mondta és elment
Nem szóltam utána. Nem tudtam. Elviharzott. Tomika bezárta utána az ajtót majd odajött hozzám és próbált megnyugtatni. De hiába. Nagyon ideges voltam.

Adri szemszöge
Annyira rosszul éreztem magam. Sajnáltam Krisztiánt de nem tehettem mást. Nekem egy olyan pasi kell akinek van szabadideje. Otthon a csajok próbáltak megvigasztalni de nem tudtak. Azóta Krisztán már sokat hívott de egyszer sem vettem fel. Átjött Tomika és Dzseni is. Azt mondták, hogy adnom kellene még egy esélyt de nem győztek meg. Egész nap csak a szobámban ültem szomorúan. Bezárkóztam. Felmentem twittere-re.
@adriana1992 Szomorkodom.... Én nem így akartam. :'(
Pár perccel később Krisztián is írt.
@ederkrisztian Hát én sem így akartam! :'(
Még jobban elszomorodtam. Nem kellett volna ezt tennem. Elmentem Krisztiánhoz. Becsengettem és egy lány nyitott ajtót. Krisztián mellé lépett. Nem volt rajta póló. Amint megláttam egyből tudtam, hogy mi történt köztük. Szóval Krisztián ilyen valójában? Jó, hogy még idejében megtudtam. Krisztán utánam rohant. Nem törődtem vele csak beszálltam az autómba és elhajtottam. Nem mentem messzire. Úgy egy órával később hazamentem. Amint kinyitottam az ajtót mindenki odarohant.
-Mi történt? Jól vagy?-kérdezték
-Nem.-mondtam szomorúan
-Tomika elmesélte mi történt!-mondta Bella
-Ja és nagyon......-mondta de nem fejezte be
Ő is és Nina is csak mögém bámultak.
-Mi az?-mondtam és hátrafordultam
Ekkor megláttam Krisztiánt. Még volt képe idejönni!
-Beszélhetnénk?-kérdezte
-Nem!-vágtam rá
-Lécíves!
-Na jó! 5 percet kapsz!-egyeztem bele nagy nehezen
-Oké! Figyelj! Én nem csaltalak meg. Vagyis az idegességtől majd nem megtettem. De még sem.
-Jól van. Elhiszem....
-Akkor újra kezdhetnénk?-kérdezte
Belenéztem a gyönyörű szép csillogó kép szemeibe. Úgy döntöttem, hogy kap még egy esélyt.
-Jól van!
Amint kimondtam szorosan megölelt és megcsókolt. Jól esett. Pár hét múlva már minden helyre jött. Krisztián és én boldogok voltunk mint az elején. Krisz betartotta az ígéretét. Több szabadideje lett és így sokkal többet lehettünk együtt. Ma délután elmentünk egy kávézóba. Aztán még sétálgattunk egy kicsit majd átmentünk hozzá. Amikor kinyitotta az ajtót Tomika és Dzseni épp a kanapén csókolóztak. Ledöbbentem. Amint megláttak minket elhúzódtak egymástól. Pár percig megszólalni sem tudtam. Tátva maradt a szám.
-Dzseni! Most aztán nagyot csalódtam bennetek! Tomika neked ott van Bella! És ráadásul ti unokatesók vagytok!
-Figyelj Adri!-magyarázkodott Dzseni
-Igen? Magyarázd meg! Vagy ha te nem akkor te Tomika!
-Tudom, hogy ott van Bella de.....de.....
-De mi? Ő az egyik legjobb barátnőm! Ezt most azonnal elmondom neki!-mondtam dühösen
Vártam, hogy mondjanak erre valamit. Közben ránéztem Krisztiánra még mindig nagyon le volt döbbenve. Elindultam az ajtó felé de Tomika megállított.
-Várj!
Megálltam, hátrafordultam és vártam a magyarázatot.
-Figyelj én tudom, hogy Dzseni az unokatesóm de akkor is nagyon tetszik! És Bella iránt már nem érzem azt amit régen.
-Nagyot csalódtam benned Tomika!-mondta végül Krisztián
-Igen tudom.
Leültünk melléjük a kanapéra. Pár percig mindenki csendben volt aztán Dzseni-ék elkezdtek magyarázkodni. Megbeszéltünk mindent. Rábeszéltem Tomikát, hogy menjen át Bellához és beszélje meg vele. Kiderült, hogy Bella sem szerette már annyira mint régen de azért egy kicsit még igen.

20.rész ;Egy újabb baleset

Lilla  2011.09.16. 19:15

A skacok bemutatkoztak egymásnak. Krisztián pedig megölelt és megdicsért.
-Szép hangod van.-mondta Nina és Bella
-Köszi!-mondtam egy kissé elpirulva
-Héj nem megyünk el így hatan valahova?-kérdezte Dávid
-Mondjuk buliba?-kérdezte Nina
Mindenki beleegyezett. Eldöntöttük, hogy a Pinkbe megyünk.
-Dzsenit nem hívjuk meg?-kérdezte Viky -Rég nem láttam.
-Oké!-egyeztünk bele
Én, Nina és Bella elmentünk Dzseniért. Belegyezett a buliba ezért elindultunk a Westendbe buli ruhát venni. Szerencsére találtunk. Vettünk egy hozzá illő cipőt is aztán hazamentünk és elkezdtünk készülődni. Nina nagyon ért a sminkeléshez úgy hogy ő sminkelt ki mindannyiunkat. Bár mi is ki tudtuk volna de ő sokkal jobbat csinál. Rajtam egy rózsaszín, pánt nélküli, masnis koktél ruha volt egy rózsaszín magassarkúval. Dzsenin egy pánt nélküli, farmer "koktél ruha" egy kék magassarkúval. Bellán egy fekete-fehér, pánt nélküli ruha volt egy fekete magassarkúval. Ninán pedig egy lila, pánt nélküli koktélruha és egy lila magassarkú volt. Jól néztünk ki. Megvártuk a fiúkat majd elindultunk. Megdicsértek minket és mi is őket. Elég lassan mentünk de eszembe jutott, hogy Viky a bejáratnál vár minket ezért szóltam a többieknek, hogy egy kicsit gyorsabban is mehetnénk. Viky már ott várt és nagyon csini volt. Rajta egy sárga koktélruha volt egy sárga magassarkúval. Bementünk táncolni. Találkoztunk Brash Bencével. Nina és ő nagyon elvoltak. Sokat táncoltunk. A fiúk éjfél körül hazamentek de mi ottmaradtunk. 2 óra fele Dzseni és én kimentünk levegőzni. Az egyik totál részeg srác pont akkor ment el. Vagyis akart elmenni. Össze-vissza dőlt. Ráadásul kocsival akar hazamenni. Nagy nehezen beszállt az autójába de ekkor rátaposott a fékre. Őrülten hajtott épp felénk tartott amikor a járdára tért majd elütött engem és Dzsenit. Odacsapódtunk a falhoz.Mindenki azonnal kirohant. Gondolom az ütközés hangjára. Dzseni elvesztette az eszméletét de én nem. Nagy nehezen felálltam. A sofőr kiakart szállni de ehelyett kiesett. De nem figyeltem oda. Odarohantak hozzánk az emberek de rájuk sem figyeltem hanem csak Dzsenire. Pedig mindenen sajgott, ömlött a kezemből a vér és szédültem. Odamentem hozzá. A feje véres volt. Valószínű, hogy beverte és attól ájult el.
-Dzseni!-mondtam neki
A lányok is odajöttek hozzánk.
-Jézusom itt meg mi történt?-mondták szinte egyszerre
-Majd elmesélem de előtte vigyük el innen Dzsenit.-mondtam és megpróbáltam felemelni
-Oké! De akkor majd mi visszük. Neked nagyon vérzik a kezed.
-Nem érdekel csak vigyük.-mondtam
Erre mindenki segített. Bence felajánlotta, hogy elvisz minket. Krisztiánékhoz mentünk. A kórházba akartunk de Dzseninek nem volt komoly baja csak elájult. Eleinte hozzánk akartunk menni de abban a házban még nincs elsősegély doboz csak sebtapasz az meg nem segít semmit Tomikáéknál viszont volt. Krisztián meglepetten nyitotta ki nekünk az ajtót.
-Jézusom. Mi történt?-nézett Dzsenire majd beengedett minket
Letettük a kanapéra.
-Adri. Mi történt?-kérdezte Dzsenire nézve majd a kezemre
-Elmesélem csak hívjunk orvost.-mondtam
-Rendben. Már is hívom.-mondta és tárcsázta is a számot
Elmondta, hogy mi történt. Az orvos azonnal elindult. Ekkor jött ki Tomika. Ledermedt amikor meglátta Dzsenit és az én karom.
-Ülj le és elmesélem.-mondtam- Az úgy volt, hogy miután elmentetek mi még táncoltunk. Aztán kimentem Dzsenivel egy kicsit levegőzni. Utánunk jött ki egy nagyon részeg pasi. Kocsival akart hazamenni. Nagy nehezen beszállt és rátaposott a gázra. Őrült módjára hajtott. Amikor elénk ért valahogy letért a járdára és elütött minket. A falhoz csapódtunk.
-Ez borzalmas.-mondta Tomika-És mi van a karoddal?
-Semmi. Egy kicsit fáj de csak azért mert bevertem.-hazudtam
Igazából nagyon fájt. Ekkor megjött az orvos. Krisztián kinyitotta neki az ajtót. Én addig bementem a fürdőszobába lemosni a vért a karomról. Egyre jobban szédültem aztán egyszer csak elsötétült minden.
Krisztián szemszöge:
Adri bement a fürdőszobába. Addig az orvos megvizsgálta Dzsenit. Tanúsította, hogy nincs komoly baja. Csak elájult és eltört a keze. Elmeséltük neki Adri helyett a történteket, bár ő jobban tudta volna. Ekkor egy hatalmas püffenést hallottam a fürdőszobából. Azonnal berohantam. A többiek is jöttek utánam. Amikor beléptem.......

19.rész ; Dávid és Viky

Lilla  2011.09.10. 18:31

A nap többi részében beszélgettünk a többiekkel.
-Nem baj ha maradok estére?-kérdeztem
-Nem dehogy.-mondta mosolyogva Krisztián
Este nyolc körül mindenki elment beleértve Tomikát is. Bellához megy aludni. Krisztián elment letusolni én meg addig elmosogattam majd miután kijött és is bementem. 10 perc alatt végeztem és bementem Krisztiánhoz. Láttam hogy kitette a szekrényére a képet amit adtam neki. Elmosolyodtam.
-Nem alszol itt az én szobámban?-kérdezte csillogó szemekkel
Nem tudtam ellenállni.
-Jól van. Maradok.
-Ez az!-örült Krisz
Befeküdtem mellé az ágyba. A mellkasára feküdtem ő pedig átkarolt és így aludtunk el. Másnap reggel arra ébredtünk, hogy valaki nagyon hangosan hallgatja a zenét. Felkeltünk az ágyból és kimentünk. Tomika volt az. Ott táncolt. Elröhögtük magunkat.  Amikor meglátott minket gyorsan leállt és kikapcsolta a zenét. Inkább nem is szóltunk semmit hanem visszamentem Krisztiánal a szobájába. Pár perc múlva kimentem a fürdőszobába átöltözni. Felvettem a fekete bőrdzsekim, egy sárga topot, egy fekete csőnacit és egy bokacsizmát aztán visszamentem Krisztiánhoz. Ő már ott ült felöltözve. Egy kicsit kisminkeltem magam majd elköszöntem a fiúktól és hazamentem. Bella és Nina épp reggelit csináltak. Pont akkor lett kész amikor levettem a dzsekim. Kezet mostam és leültem melléjük kajálni. Rántottát ettünk és nagyon finom volt. Miután megettem bementem a szobámba gépezni egy kicsit. Felmentem twittere és ezt írtam ki:
@adriana1993 Ez a nyaklánc annyira gyönyörű.....
Aztán felmentem msn-re. Fent volt a régi Magyarországi legjobb barátnőm is Viktória. Az én Viky-m. Ő egy nagyon aranyos csaj és nagyon jól énekel. Régen sokat hallgattam ahogy énekel és imádtam. Azt mondta nekem is jó hangom van de persze ezt nem hittem el neki. Bár sokan mondták már de én akkor sem hiszem. Ráírtam.
Szia te CRAZY GIRL!-poénkodtam vele
Szia csajszi. Hiányzol! Mikor jössz vissza Londonból?
Én már itt vagyok!
Mi? Nem mondod komolyan?
De de!
Azonnal meglátogatlak. Hol laksz most?
Oké. Ha te még mindig ugyanott laksz akkor 5 utcával arrébb tőletek.
Komoly? Melyik számon?
25.
Oké! Öt perc múlva ott vagyok. Dávid ezt el sem fogja hinni! Őt is hozzam?
Dávid is az egyik legjobb barátom volt régen. Neki is nagyon szép hangja van.
Aha. Léci. Ha ráér.
Oké! Akkor megyek. Szia!
Szia! Puszillak!
Én is téged.
Lementem msn-ről és vártam őket. Körülbelül úgy nyolc perc múlva megérkeztek. Kinyitottam az ajtót erre Viky sikoltozva megölelt.
-Annyira hiányoztál.-mondta és elengedett
Végig néztük egymáson.
-Hű! De csinos vagy. Régen is az voltál de most.
-Köszi! Te is nagyon csini vagy.
-Jaj! Ugyan már!
Ekkor belépett az ajtón Dávid. Irtó helyes lett de nem annyira mint Krisztián.
-Hűha!-mondtam meglepetten
-Hiányoztál!-mondta és megölelt
-Te is, ti is hiányoztatok nekem.
Elmosolyodtak. Bezártam az ajtót. Bekísértem őket a házba. Bella és Nina már nem voltak otthon. Leültek a konyhában egy székre én meg adtam nekik innivalót. Már éppen leültem amikor csengetett valaki. Kinyitottam az ajtót é Krisztián robogott be.
-Képzeld. Írtam egy új dalt. Tomika szerint és szerintem is nagyon jó lett. Meghallgatod?-kérdezte és ekkor meglátta Dávidot és Vikyt a konyhában
-Héj nem is mondtad, hogy ismered Éder Krisztiánt!-mondta Viky Dávid meg csak bólogatott
-Pedig így van. Krisztián a pasim.
-Hű!-mondták egyszerre
-Krisztián ők itt Dávid és Viky a régi itteni legjobb barátaim. Skacok ő itt Krisztián.
-Sziasztok!-mondta Krisztián
-Szia!-mondta egyszerre Dávid és Viky
-Bocs. Én nem akartam zavarni úgy hogy már megyek is.-mondta Krisztián és az ajtó felé indult
-Ne menj! Mi szívesen meghallgatnánk a dalt.-mondta Viky még mielőtt én szóltam volna
-Ja.-mondtuk egyszerre Dávidal
-Hát akkor jó!-mondta Krisztián és Bella zongorája felé indult
Azt a zongorát kb. egy hete hozta otthonról Bella mert az ő házukban nem fért el. Eleinte nem használta senki és vissza akrtuk vitetni vele de aztán elkezdtünk játszani rajta és eldöntöttük, hogy marad. Krisztián leült elé és eljátszotta a dalt. Tényleg jól hangzott bár mintha valami hiányzott volna belőle de mégis jó volt.
-Ez tényleg jó dal de ennek inkább egy duettnek kellene lennie.-mondta Viky-Nem azért mondom mert ki akarlak oktatni csak azért mert úgy még ennél is jobban hangzana.
-Igazad van. De te hogy értesz ehez?-kérdezte Krisz
-Úgy hogy én és Viky énekórákat veszünk és hangszeren játszunk. Amúgy más is érthet ehez nem csak az énekesek.- mondta Dávid
-Igazad van. Bocsi.-mondta
-És értenek is hozzá!-mondtam mosolyogva
-Komoly?-kérdezte Krisztián
-Igen. Csak játszd el újra.-mondta Viky
-Oké.-mondta krisztián és belekezdett
Viky megfogta a dal szövegét és énekelni kezdet. Így tényleg sokkal jobban hangzott az egész. Amikor befejezték megtapsoltuk őket Dávidal.
-Ez így tényleg sokkal jobb.-mondta Krisztián-Nem énekelnéd fel velem?
-De szívesen.-mondta Viky mosolyogva
-Héj nem csinálunk olyat, hogy együtt énekelünk minden féle dalokat?-kérdezte Dávid-Olyan lenne mint a karaoke de még sem.
-Jó először én és Adri fogunk énekelni.-mondta Krisztián
-Jaj! Ne! Nincs jó hangom.-mondtam
-El ne hidd neki!-mondta Dávid nevetve
Krisztián zongorázni kezdett majd énekelni. Én is énekeltem a végén a többiek megtapsoltak minket. A szám közepén érkezett meg Bella és Nina. Hallották a zenét ezért csendben maradtak. Nagyon meglepődtek amikor látták Dávidot és Vikyt és akkor is amikor meghallották, hogy énekelek. Aggódtam, hogy ennyire rossz-e a hangom. De mivel mindenki megtapsolt ezért szerintem csak nem. A skacok bemutatkoztak egymásnak.

 

18.rész ;Adri születésnapja

Lilla  2011.09.05. 17:36

Krisztián szemszöge
Ma olyan fél kilenckor keltem de még lusta voltam kinyitni a szemem ezért inkább csukva hagytam. Hallottam, hogy valaki jött. Adri volt az. Hallottam ahogy Tomika a fejfájására panaszkodik és azt is, hogy Adri bejött hozzám adott egy puszit az arcomra és felébresztet. Azt hitte, hogy még alszom.
-Jó reggelt álomszuszék!-mondta
-Jó reggelt!-mondtam és lassan kinyitottam a szemeim
Adri gyönyörű szép barna csillogó szemeit, a közepes vastagságú ajkait és a szép arcát.
-Gyönyörű vagy! Akár egy álom.-mondtam mosolyogva
-Köszönöm.-mondta egy kicsit elpirulva-Na de most már kelj ki az ágyból és gyere.
-De hova?
-A szülinapomra.
-Ma van a szülinapod?
-Aha. És mindjárt jönnek a csajok a tortával.
-Hát akkor boldog szülinapot!
-Köszi.
-Na menjünk!-mondtam és felálltam
Felvettem egy farmert és egy pólót aztán már mentünk is. Amint megláttam a tortát elájultam. Fekete erdő torta volt és gyönyörű szép. A közepén pedig az Adrival készített első fotónk volt.
-Hűha! Ez nagyon szép!-ámultam el
-Tudom.-mondta mosolyogva
-Már előtte is láttad a torát?-kérdeztem
-Aha. Sőt végig néztem ahogy készül. Anya cukrász és ő csinálta.
-Nagyon szép tortát csinál. Ha szülinapom lesz hozzá megyek tortáért.-nevettem
-Felőlem.-nevetett velem Adri
-Felvágod a tortát?-kérdezte Dzseni
-Persze.-mondta Adri és felvágta-Az első szelet Krisztiáné.
-Komoly? Köszi.-nevettem és átadta a tortát
-A második Tomikáé.-mondta és átadta Tomikának-Igazából neked akartam adni Dzseni de tudom, hogy akkor Tomika duzzogna.
-Héj! Te most sértegetsz?-poénkodott
-Ó dehogyis.-nevetett Adri-A harmadik szelet Dzseni-é. A negyedik Nináé az ötödik pedig Belláé.
Átadta a szeleteket. Amint megettük újra vágtunk magunknak. Egyszerűen isteni volt. Aztán a csajokkal elmentünk a Westendbe vásárolni. Külön váltunk. Mi nem sok cuccot vettünk úgy hogy gyorsan végeztünk ezért elmentünk kajálni. Út közben elmentünk egy ékszer üzlet mellett. Megpillantottam ott egy szíves medált.
-Várj egy kicsit!-mondtam Tomikának és odamentem az üzlethez
-Mi az?-szólt utánam Tomika de én nem válaszoltam
A kirakatban megnéztem közelebbről a nyakláncot és nagyon tetszett. Bementem és  megvettem. Ez biztosan tetszeni fog Adrinak. Visszamentem Tomikához és megmutattam neki a nyakláncot.
-Azta!-mondta
-Ugye milyen szép? Adrinak fogom adni.
-Biztos örülni fog neki de még hiányzik róla valami.
-Mi?-néztem értetlenül
-Hát a neved kezdőbetűje.
-Tényleg. Ez jó ötlet. Várj egy kicsit.-mondtam és elrohantam
-Most itt akarsz hagyni?-kiabált Tomika utánam
Futás közben hátranéztem és láttam, hogy mindenki Tomikát bámulja. Elnevettem magam. Megérkeztem. Bementem és megcsináltattam a nyakláncra a K betűt aztán gyorsan visszarohantam Tomikához.

Adri szemszöge
Külön váltunk a fiúkkal. Bementünk a csajokkal egy boltba ahonnan sok mindent vettünk aztán elindultunk a másik felé de ekkor megpillantottam egy nyakláncot az egyik kirakatban.
-Várjatok egy kicsit.-mondtam a csajoknak és közelebb mentem
Megcsodáltam. Egyszerűen mese szép volt. Egy szív medál volt rajta amit ki lehetett nyitni. Nagyon szívesen megvettem volna de most csak ruhát venni jöttem ezért visszamentem a lányokhoz.
-Mit láttál a kirakatban?-kérdezte Nina
-Csak egy szép medált.-mondtam
-És miért nem veszed meg?-kérdezte Bella
-Mert most csak ruhát venni jöttünk.
-Ja. Értem. Mindegy.-mondta Dzseni- Megyünk?
-Persze.-mondtam
Sok ruhát vettünk. Aztán még beugrottam az egyik boltba valamiért. Egy ajándék Krisztiánnak. Egy póló amin ő és én vagyunk és egy kép rólunk valamint Tomikának  egy kép mindannyiunkról egy szép kerettel. A képekből magamnak is csináltattam egy ugyanolyan kerettel, hogy nekem is legyen. Aztán pedig elmentünk kajálni majd hazamentünk, lepakoltunk és átmentünk Krisztiánékhoz. Odaadtam neki az ajándékomat. Nagyon örült aztán Tomikának is odaadtam ő is örült majd Krisztián is adott nekem valamit. Azt a szíves nyakláncot kaptam amit kinéztem csak volt benne egy K betű.
-Ez gyönyörű.-mondtam
-Örülök, hogy tetszik.-mondta Krisztián mosolyogva
-Persze, hogy tetszik.-mondtam és vissza mosolyogtam-Pont ezt néztem ki az ékszerüzlet kirakatán
-Komolyan? Fura.
-Ja.-mondtam és megöleltem

17.rész ;Az első igazi csók

Lilla  2011.08.27. 13:23

1 hónap múlva
Adrinak begyógyultak a sebei levették róla a gipszet. Még mindig a szomszédban lakot mert jobban szeretett egy lánnyal élni mint két pasival. Megértem. Jól megvagyunk. Még nem volt komolyabb vitánk csak hülyeségek és remélem, hogy ez így is lesz. Eközben Tomika és Bella összejöttek, valamint Adri Londoni legjobb barátnője Nina odaköltözött hozzájuk. Hozzá és Bellához. Tegnap Adri meghívta magához a húgát és így jobban megismerhettük. A neve Dzsenifer. Tomi bevallotta nekem, hogy tetszik neki és észrevettem, hogy Dzseninek is tetszik ő. És ezt el mondtam Tomikának is. Nem tud választani közülük ezért egyenlőre marad Bellával. A csajok sokat szoktak nálunk lenni. A csajok szóba tartozik Adri, Bella, Nina és Dzsenifer. Mivel Bella lakása nagy ezért akár Dzseni is odaköltözhetne de ő nem tette. A barátnőm pedig folytatta az iskolát és bepótolta a lemaradásait. A "csajok" és mi, én és Tomika, leültünk a konyhában és ettünk egy kis jégkrémet. Vagyis csak mi kicsit mert Adri befalta előttünk. Nagyon szereti.
-Látom imádod a jégkrémet!-nevetett Bella
Mindenki nevetett vele.
-Van ilyen.
Ezen is csak nevettünk. Jól megvoltunk így hatan.  Csak azt útáltam amikor csajos dolgok kerültek témába.Olyankor Tomikával mindig elmenekülünk valahova. Olyankor ők csak mosolyognak rajtunk. Adrival még nem estünk át az első csókon. Vagyis kaptam egy pici csókot már de még nem csókolóztunk. Tomikáék pedig már túl vannak rajta. Nekünk eddig még nem jött el a megfelelő pillanat hozzá de ma megtörtént.
-Héj Krisz!-szólt Adri
-Igen?-kérdeztem
-Kijössz az erkélyre?
-Persze. Máris.-mondtam és már mentem is
-Olyan szépek a csillagok.-mondta és felém fordult
-Ja. Tényleg.-mondtam és én is felé fordultam
Pár percig néztük egymást majd megcsókoltam. Jó volt az első igazi csókunk. Sőt.....
-Hűha!-mondtuk egyszerre nevetve
-Hát ez is megtörtént.-mondta Adri még mindig nevetve
-Meg.-mondtam mosolyogva
Megfogta a kezem és visszamentünk a többiekhez.
-Szóval túl vagytok az első csókon.....-mondta Tomika totál részegen
-Igen de te ezt honnan tudod?-kérdezte Adri
-Hát éppen piáért mentem amikor megláttalak titeket csókolózni.-nevetett
-Te totál részeg vagy.-jelentette ki Adri és ivott a piából
Ma mindenki berúgott. Bár inkább csak Tomika volt nagyon részeg mi kevésbé. Adriék hazamentek mi meg leültünk az egyik székre a konyhában és beszélgettünk. Eleinte csak hülyeségekről de miután Tomika kijózanodott a barátnő téma is szóba került. Elmondta, hogy ma nagyon jól érezte magát Bellával is és Dzsenivel is. Nehéz helyzetben van.

Adri szemszöge
Elköszöntünk Krisztiánéktól aztán hazamentünk a csajokkal. A házban korom sötét volt mi meg egy kicsit részegek voltunk így nem ment könnyen a villany felkapcsolása. Végül én voltam az aki megtalálta. Bementem a szobámba, leültem a gép elé és felmentem twittere. Ezt írtam ki:
@adriana1992 (L)Krisztián(L)Tomika(L)csajok(L)
Amint leírtam kikapcsoltam a gépet és elaludtam. Másnap reggel 9 órakor keltem. Felöltöztem, egy kicsit kisminkeltem magam és átmentem Kriszékhez. Tomika már fent volt és nyavalygott a fejfájása miatt és Krisztián mint mindig még aludt. Bementem hozzá, megpusziltam az arcát, és megpróbáltam felébreszteni.
-Jó reggelt álomszuszék!-mosolyogtam

16.rész ; Felépülés

Lilla  2011.08.27. 13:21

-A vörös sofőrjének csak a lába tört el a feketének viszont agyrázkódása lett.
-Az ő sérülése még mindig jobb...-mondtam flegmán majd arébb mentem és leültem za egyik székre
Mellém ült Bella is.
-Az én hibám. Én idegesíttem fel.
-Mi? Nem nem a te hibád.
-Dehogy nem.
-Tévedsz. Adri hozzám költözött és amikor átjött szomorúan akkor elmesélte mi történt.
Nagy nehezen felvidítottam és már mosolyogva ment el.
-Igen? Akkor nem miattam történt ez?
-Nem. Amúgy Adri azt mondta nekem , hogy megbocsájt neked és ha visszajött táncról akkor beszélni fog veled.
-Komolyan? El sem hiszem.
-Adri nem haragtartó. Ő egy nagyon jó fej csaj, folyton csak mosolyog, és ha meggyógyult akkor vigyázz rá és ne engedd el mert ő egy igazi kincs.
-Megfogadom a tanácsod.
-Örülök!-mondta majd felállt mellőlem és odament az orvoshoz
Nem hallottam mit beszélnek de nem is igazán érdekelt. Azt láttam, hogy az orvos bólintott egyet majd Bella odament Adri családjához. Gondolom kérdezet tőlük valamit mert ők csak bólintottak egyet ,majd visszajött hozzám.
-Menj.-mondta Bella
Nagyon meglepődtem. Elküld?
-Hova?-kérdeztem értetlenül
-Hát be Adrihoz. Az orvos és a család is beleegyezett.-megdöbbentem
-Komolyan?
-Igen. Na menj!
-Köszi!-mondtam és már rohantam is be hozzá
De abban a pillanatban amint beléptem és megláttam ledermedtem. Tele volt csövekkel. A karja be volt gipszelve és egy kicsit a feje is. Ahol pedig nem volt gipsz ott sebek voltak. A bőre olya fehér volt mint a hó. Bárcsak ne mentem volna be.  Borzalmas volt így látni. 1 órával ezelőtt még egy szép barna bőrű, mosolygós lány volt most meg ilyen. Bátorságot vettem és leültem az ágy mellé. A könnyeim csak úgy potyogtak volna mint egy lánynak de én visszatartottam. Egész este bent voltam a kórházban. Csak Düki, Andris és Adri húga Dzsenifer ment haza, de másnapp visszajöttek. Úgy reggel 6 körül az orvos bement Adrihoz. Előtte 2 órával elaludtam. Pont akkor kelltem amikor az orvos kijött. Amikor ránk nézett, rám és Adri családjára, barátaira akkor mosolygot. ODajött hozzánk.
-Jó hírem van. Adriana túlélte és az életveszély is elmúlt. Most már csak azt kell megvárni, hogy felébredjen a kómbából. Ha minden igaz pár hét után felkell.
Mindenki mosolyogtt. Borzasztóan örültem neki.


2 hét múlva.
Mindennap bejártam Adrihoz. Egyre jobban nézett ki. Most is éppen bent vagyok nála. Már vagy két napja felébredt a kómából. Ma fogják kiengedni. Már pakol. Én viszem haza őt, Bellát és Tomikát is. Adri mostmár sokkal jobban néz ki. Újra barna a bőre és sokat mosolyog. Már csak a keze van eltörve és még van néhány sebe de semmi több. Kibékültünk úgy hogy mostmár nem vagyok szingli. Beleegyezett abba, hogy együtt járjunk.

15.rész ;A baleset

Lilla  2011.08.22. 19:56

A lány csak hallgatott.
-Mond.-mondtam öt perc elteltével
-Adri....-dadogta el Adri nevét
Kezdtem meg ilyedni és ideges lenni. Történt vele valami?
-Adrinak balesete volt!-mondta ki nagy nehezen
-Hogy mi?-vágtam rá
Nem akartam elhinni. Balesete? Biztos miattam volt mert idegessé tettem.
-Igen. Gyere a kórházba most a második emeleten várunk.-mondta
-Oké! Sietek!-mondtam aztán letettem a telefont
Felkaptam a dzsekim és beszóltam Tomikához.
-Tomi! Adrinak balesete volt. Kórházban van.
-Tessék? Balesete. Biztos azért mert ideges volt.-hibáztatott engem
-Ha nem sietnék akkor most halott lennél.
-Hidd el én már az vagyok. Ha Adrinak bármi baja lesz.....-mondta de én közbevágtam
-Igen tudom az én hibám.-mondtam-De most siessünk.
-Nem azt akartam mondani de mindegy. Menjünk.-mondta majd felvette a dzsekijét és már mentünk is
Nagyon gyorsan mentem. Akár nekünk is lehetett volna balesetünk de megúsztuk. Felmentünk a második emeletre. Már heten ott ültek. Düki, Andris, három lány, és két felnőtt. A három lány közül az egyik Adri húga volt. Ezt onnan tudom, hogy láttam róla egy fotót Adri szobájában. A két felnőtt pedig a szülei de erre könnyen rá lehet jönni.
-Krisztián!-jött oda hozzám egy lány
Szőkésbarna hosszú hullámos haja volt és zöld szemei. Szép volt de nem annyira mint Adri de ahogy láttam Tomikának nagyon bejött.
-Szia!
-Szia! Én vagyok Bella akivel telefonon beszéltél.
-Értem. Hogy van Adri?
-Nem tudjuk. Még nem jött ki az orvos.
Még idegesebb lettem mint voltam. Andris és Düki is odajött hozzám de nem igazán volt kedvem beszélni velük. Bemutatkoztam Adri szüleinek és a mellette ülő három lánynak is. Nem igazán volt kedvem és nekik se de valahogy el kellett terelnem  a gondolataimat. Megtudtam, hogy ki a harmadik lány. Ő Adri Londoni legjobb barátnője.  Ő is ide költözött Magyarországra. 20 perccel később kijött az orvos. Mindenki felállt és odament hozzá.
-Doktor úr, hogy van a lányom?-kérdezte Adri anyja
-Nos nagyon súlyos az állapota. Élet és halál közt van. Nem akarom elszomorítani önöket de nem valószínű, hogy megéli a holnapot de ha mégis akkor kómában lesz pár hétig vagy akár hónapig.
Ledermedtem. Jaj ne! Az én hibámból akár holnap is meghalhat? Nem az nem történhet meg.
-És nem tudja , hogy mi történhetett?-kérdeztem
-Nem de van egy szemtanúja a balesetnek. Kérdezzék meg őt!-mutatott a mögöttünk lévő lányra
Egyből odamentem hozzá. Meg se vártam, hogy Adri szülei odamenjenek. Nem tudtam.
-Szia! Elmondanád nekem....-ekkor odajöttek a többiek-Nekünk, hogy mi történt?
-Nos éppen a buszra vártam amikor elhajtott mellettem egy szürke Suzuki autó.
-Az Adri-é!-szólt közbe Tomika
Válba ütöttem majd a lány folytatta.
-A mellette levő oldalon jött vele szembe egy fekete autó. A sofőrje éppen a telefonját kotorászta elő ha jól láttam. Már épp felvette amikor nekiütközött a szürke autónak. Ő ki akarta kerülni de már késő volt. Az ütközést követő 1 másodpercben jött arra egy vörös autó. A fekete neki csapódott annak ami újra a szürkének és az letért az útról majd belesett az árokba.
-Jézusom.-mondtuk mindannyian szinte egyszerre
-És a többi sofőr hogy van?-kérdezte Tomika
Nem tudom miért érdekelte őt.
-A vörös sofőrjének csak a lába tört el a feketének viszont agyrázkódás lett.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

Az oldal NEM áll kapcsolatban sem SP-vel, sem az SP-musiccal!!!

Hányan voltatok itt?
Indulás: 2009-03-11
 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!