SP-blog
Menü
 
Bogi menü
 
a TI történeteitek!
 
Látogatói menü
 
Interjúk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Lilla története
Lilla története : 34. rész

34. rész

Lilla  2012.02.12. 13:17

Másnap arra keltem, hogy mindenem sajog. A szobám első látásra üresnek tűnt de aztán megpillantottam a szoba sarkában álló Ádámot. Engem figyelt.
- Jól érzed magad? - kérdezte
Hallottam a hangjában az aggodalmat.
- Ühüm.
- Hogy tehették ezt veled? - kérdezte hűvösen.
- Nem akarok erről beszélni.
- Megértelek. Ott van az éjjeli szekrényeden egy pohár víz és a fájdalom csillapító.
Nem mondtam semmit csak óvatosan felültem. Bevettem a gyógyszert, ittam egy kortyot majd visszafeküdtem. A szobámban csend uralkodott. Nem mondott semmit csak nézett. Pár perccel később ő szakította meg a csendet.
- Pihenni szeretnél?
Bólintottam egyet. Szó nélkül kiment a szobámból. Lassan és óvatosan az oldalamra fordultam. Még így is nagyon fájt mindenem. Lehunytam a szemem. Pár perc múlva már aludtam. Lassan nyitottam ki a szemeimet.
- Krisztián - motyogtam -, mennyit aludtam?
- 1 órát. Pont akkor érkeztem meg amikor elaludtál. Készítettünk neked Ninaval reggelit.
- Köszönöm. - mosolyogtam.
A kezébe vette az asztalon lévő tálcát és odahozta nekem. Isteni illata volt. A tányéron rántotta volt ketchupal. Mellette pedig egy pohár narancslé valamint egy rózsa. Megszagoltam. A tálalástól, a finom reggelitől, a rózsa illatától és Krisztián mosolyától én is elmosolyodtam majd enni kezdtem a rántottát.
- A többiek? - kérdeztem két falat között.
- Ádám iskolában, Dzseni és Nina szintén. Tomika és Bella pedig lementek a boltba.
- Bella hogy- hogy nem ment suliba?
- Nem érezte jól magát. Most begyógyszereztük és jól van.
Elnevettem magam de rögtön abba is hagytam mert fájt. Úgy utálom ezt.
- Nagyon fáj? - kérdezte és leült mellém az ágyra.
Bólintottam. Óvatosan átölelt.
- Köszönöm, hogy vagy nekem. - mondtam.
- Inkább én köszönöm. Ha te nem lennél akkor az életem semmit sem érne.
Szorosabban ölelt de nem fájt. Amikor megettem a reggelit és megittam a narancslevet Krisz levitte. Miután kiment berontott a szobámba Tomika.
- Na ki van itt? - kérdezte.
- Biztos nem a Mikulás. - mondtam.
- Kicsi lány. - mondta. Felnevettem. - Hogy érzed magad?
- Jól. Feldobtad a hangulatot.
- Hát igen. Tomika már csak ilyen. - mondta büszkén.
Visszajött Krisztián.
- Ne haragudj, hogy beengedtem ide ezt az őrültet. - mosolygott
- Köszi. - "durcáskodott" Tomi - Mit szólnátok ha zenélnénk egy kicsit? Hogy jól érezzük magunkat.
- Én benne vagyok. - vágta rá Adri
- Miért ne?! - mondta Krisz és leült a szobámban lévő zongorához
Pár napja hoztuk ide. Elkezdett játszani rajta és énekelt hozzá. A Szólj rám című dalát énekelte. A felénél én is elkezdtem énekelni. Tomika csak a végén szállt be. Addig hallgatott minket. A dal végén mindhárman elmosolyodtunk.
- Olyan jól hangzik ha együtt énekeltek. Olyan szép. - mondta Tomika komolyan. - Kéne csinálnotok egy duettet. 
- Igen? - kérdeztem meglepetten
- Tényleg. Annyira jó lenne. Együtt írnánk meg a dalt.
- Nem hinném, hogy nekem van hozzá tehetségem.
- Dehogynem. Adri kiskorodban is sokat énekeltél. Gyönyörű hangod van. Amikor átjöttem Bellához hallottam, hogy énekelsz. Gyönyörű hangod van. Tudsz zongorán játszani és még gitáron is.
- Nem is tudtam, hogy két hangszeren is tudsz játszani. Ezt félretéve nagyon jó lenne. Amikor pihentél láttam a dalszövegeket az asztalodon. Beleolvastam. Remélem nem baj. És nagyon ügyes vagy abban is.
- Legyen. - egyeztem bele.
- Ez az! -ugráltak örömükben.
Én meg csak nevettem rajtuk. Olyan röhejesen nézett ki amit csináltak. De azt nem értettem, hogy Tomika miért örül ennyire ennek. Rá is kérdeztem.
- Annak örülök, hogy az én unokahúgom ennyire tehetséges. És hogy énekes lesz. Híres lesz.
- És...  - mondtam arra várva, hogy mondja a fő indokot.
- És milyen jó lenne már, hogy mindenki arról beszélne Fluor Tomi unokahúga milyen tehetséges.
Az arcom a kezeimbe temettem. Elnevette magát. A további napokban a dalszövegen dolgoztunk. Közben megtudtam, hogy nem fogok ott dolgozni ahol eddig akartam mivel már rég meg kellett volna kezdeni a munkát. De nem érdekel. Sőt örülök is. Olyan sok dolgom van, hogy egyszerűen a munka már nem férne bele. Most már jól vagyok úgy hogy mindent be kell pótolni. Ma szombat van szóval iskolába nem kell menni. Táncra még nem mehetek fotózásra sem mert a verés nyomai még látszódtak. Krisztiánnak sincs semmi dolga szóval úgy döntöttünk, hogy ma vesszük fel a dalt. Bementünk a stúdióba és felénekeltük. Orsinak és Pixának is nagyon tetszett. Ennek örültünk. Visszahallgattuk a dalt és csodálatos volt. Hihetetlen, hogy ezt mi ketten hoztuk össze. Kint már esett a hó. Nagyon hideg volt. Beszálltunk az autójába és hazamentünk. Most nem hozzánk hanem hozzájuk. Besiettünk a házba. Levetkőztünk és bementünk a szobájába. Leültem az ágyára. Zongorázni kezdett és énekelt hozzá én meg csak hallgattam. Elterültem az ágyán. Két dal után abbahagyta. Odajött hozzám és fölém hajolt majd megcsókolt. Gyengéd csók volt majd egyre hevesebb lett. Ajkai édesek voltak. Lassan levetkőztettük egymást. Elkezdte csókolgatni a nyakam majd egyre lejjebb haladt. A fellegekben éreztem magam. Beletúrtam a hajába és megcsókoltam. Összekulcsoltuk a kezünket.

Másnap korán keltem. Krisz még aludt. Felöltöztem majd kimentem és csináltam magamnak kávét. Amikor megittam visszamentem a szobába. Pont akkor nyitotta ki a szemeit. Rám mosolygott azzal a kisfiús mosolyával.
Odamentem hozzá és megpusziltam majd elindultam az ajtó felé. 

- Már mész is? - kérdezte aranyosan.
- Igen. Még be kell pótolnom a tananyagot a suliba.
- Rendben. Akkor majd holnap találkozunk.- állt fel.
Odajött hozzám és egy csókot lehelt az ajkaimra.
- Csak holnap? - kérdeztem amikor elszakadtunk egymástól.
- Délután koncertem lesz.
- Oké. Akkor szia. - mondtam és még utoljára megöleltem majd kimentem
10 perc alatt hazaértem. Felmentem a szobámba és lezuhanyoztam. 15 percig álltam a zuhany alatt majd visszamentem a szobámba. Kerestem valami göncöt és felvettem. Gondoltam egyet majd átmentem Ninahoz. - Szia! - köszönt mosolyogva. 
- Szia.
- Krisztiánnal voltál az éjjel? - kérdezte kaján vigyorral az arcán.
Mosolyogva bólogattam.
- Nem nézünk meg egy filmet? - kérdeztem.
- De. Mit?
- Nem tudom.
- Alkonyat 4?
Elnevettem magam. Nina imádja ezeket a vámpíros filmeket.
- Oké. - egyeztem bele - De mióta van meg neked CD-n?
- Reggel óta. Letöltöttem de még nincs fent csak angolul azt meg úgyis értjük.
- Ja amúgy. Ilyenkor örülök, hogy megtanultam angolul.
- Én meg annak örülök, hogy angol vagyok. - mondta büszkén majd betette a CD-t a lejátszóba.
Jó kis film volt. Nekem tetszett. A film végén lementem kajálni. Valaki csengetett. Kinyitottam az ajtót és Ádámmal találtam szembe magam.
- Szia. - köszöntem.
- Szia. Most már jól vagy?
- Igen.
- Az jó. Be engedsz vagy itt kell állnom?
Arrébb léptem, hogy be tudjon jönni. Leültünk a kanapéra és beszélgettünk. Olyan jól elvoltunk. Sokat nevettünk. Kárpótolta Krisz hiányát.

 

Az oldal NEM áll kapcsolatban sem SP-vel, sem az SP-musiccal!!!

Hányan voltatok itt?
Indulás: 2009-03-11
 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!