SP-blog
Menü
 
Bogi menü
 
a TI történeteitek!
 
Látogatói menü
 
Interjúk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SP-s álmok!
[75-56] [55-36] [35-16] [15-1]

2010.05.16. 13:39 Idézet

én is álmodtam de tökre elfelejtettem de mivel Dzseni kiírta eszembe juttatta. na azvolt  hogy barátnőmmel moziba voltunk. és én kimentem mert volt egy fonots hívásom és mikor vissza mentem akkor máshova ültem le. úgy beszéltem azzal aki mellet ültem mint andival. suttogtam neki hogy holnap lesz SP koncert menjünk el. rámnéz elkezdi én úgyis megyek . és ottvolt SP. montam ohh bocsi rossz helyre ültem és akkor gyosran megkerestem andit. enyi xD


2010.05.16. 13:03 Idézet

húúú ma vagyis tegnap este nagyon sokat álmodtam SP-vel... xD Naszóval úgy kezdődőtt, h elementnk 1 sulinak a tornatermébe, ahol sp koncert volt... és tök fura volt, mert ilyen sorba álltunk, mint kb a ballagáson, és úgy vonultunk (rajongók) xD Sp-t nem láttam, csak tudom, h volt koncert... én meg lekezdtem vmiért sírni... xD nem tom miért... aztán kiderült h SP volt azon a webcamos oldalon, és arról is lemaradtunk és én mégjobban sírtam, és azt üvőltöztem más rajongóknak, h : Tessék mostmár rólam is elmondhatjátok, h sírtam sp miatt xD kicsit hülye voooltam... nem gáááz xD KB ennyi lett volna :)


2010.05.04. 22:50 Idézet
gittusch.

Hm, csajok, ti is tudtok álmodni :D SP, mint  műkörmös XD Na az tetszett :)
Én még nem álmodtam SP-vel.. :/


2010.04.24. 20:03 Idézet

VASÁRNAP:
farsang a suliba de csak én mék el mert szombati napra esik de a sztárvendég SP volt és mi karaokiztunk meg táéncoltunk stb.
HÉTFŐ:
SP-t megláttam a megdonácba és egy csajjal vacsizott fogták egymás kezét de le akartam fotozni SP-t és napszemüveget vett fel hogy ne fotozzam le de bejött a tesitanárunk és tesiztünk .
KEDD: vava tv volt és lehetett SP-re vagy fresh vikire szavazni de én SP-re szavaztam.



szerike SP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(L)


2010.04.18. 17:21 Idézet

SZIASZTOK MA IS SP-VEL ÁLMODTAM UGY ÖRÜLÖK HOGY ILYEN SOKSZOR ÁLMODOK VELE.
AZT ÁLMODTAM HOGY A JONAS BROTHERS ADOTT AZ UDVARUNKON KONCERTET ÉS AZT MONDTAM NEKIK HOGY " MINEK ADTOK KONCERTET SENKI NEM SZERET TITEKET.ÉS AMIKOR VÉGE LETT VÉGÜLIS AZT MONDTAM HOGY " HÁT EGÉSZ JÓ VOLT " UTÁNA ESTE HOZZÁNK BETÖRTEK ÉS HÍVTAM VOLNA VALAMELYIK JONAS TESTVÉRT HOGY ÜSSE LE DE MONDTÁK HOGY ŐK MÁR ELUTAZTAK ÉS AKKOR MEGLÁTTAM SP-T ÉS MONDTAM HOGY " ÚRISTEN SP KÉRLEK GYERE ÉS ÜSD LE A BETÖRŐT " SP LEÜTÖTTE ÉS KIVERTE A BETÖRŐ FOGAIT ÉS MIKOR A BETŐRŐ FEL AKART VOLNA KELNI ÉN BEHÚZTAM NEKI EGY NAGYOT ÉS RÁLÉPTEM A FEJÉRE ÉS MEGHALT. MEGHÍVTUK SP-T VACSIRA HOGY MEGKÖSZÖNJÜK NEKI AMIT TETT DE NEM VOLT ÉHES ÉS ÉN SE EZÉRT ELMENTÜNK A SZOBÁMBA BESZÉLGETNI ÉS KÉRDEZTEM TŐLE HOGY Ő IRT-E NEKEM LEVELET ÉS AZT MONDTA HOGY IGEN CSAK HAZUGSÁG VOLT BENNE ÉS EKKOR KÉRDEZETT TŐLEM VALAMIT AMIRE AZT MONDTAM HOGY NEM NA JÓ IGEN MERT ÉN NEM  HAZUDOZOK. NA EKKOR BESZÓLTAM SP-NEK HOGY " ÖNFEJŰ 21 ÉVES!" 1 HÓNAP MULVA ELMENTEM KERESZTANYUMHOZ ÉS AZT MONDTA HOGY 100 FŐ HÍRESSÉGET HÍV MEG MAGÁHOZ ÉS HOGY OTT LESZ SP IS ÉS KÉRDEZTEM HOGY ÉN IS MEHETEK-E ÉS MONDTA HOGY IGEN . KIMENTEM AZ UDVARRA OTT VOLT SP POSTÁSNAK ÖLTÖZVE NAGY SZAKÁLL VOLT NEKI FELRAGASZTVA ÉS MONDTAM HOGY SZIA SP ÉS ELKEZDTE HOGY ÉN NEM IS SP VAGYOK ERRE ÉN DE TE VAGY AZ SP ! ELKEZDTE HOGY Ó A FRANCBA LEBUKTAM. MAJD SP-HEZ ELMENTEM MERT TETOVÁLÓS VOLT ÉS NEM MONDTAM HOGY MIT TETOVÁLJON ÉS A HÁTAMRA TETOVLTA HOGY " SP A KIRÁLY LOVE SP" ÉS AKKOR MEG AKARTAM CSÓKOLNI DE AZT MONDTA HOGY NEKÜNK OTT A SULI.:( JA IGEN UTÁNA FBI ( EFBIJÁJ ) ÜGYNÖKEI VOLTUNK ÉS VÉGÜL LEGYŐZTÜNK MINDEN BŰNÖZŐT. ÉS AKKOR A TESÓM SZOBÁJÁBA BESZÉLGETTÜNK AZT MÁR NEM TOM HOGY MIRŐL DE A VÉGÉN SP EGY SZÁL POLOBA JÖTT KI SEMMI MÁS NEM VOLT RAJTA MÉG JÓ HOGY HOSSZÚ POLO VOLT RAJTA!



SZUPI ÁLOM VOLT !!


2010.04.16. 16:07 Idézet

Ma is SP vel álmodtam! elmeséljem ??? oké. azt álmodtam hogy SP-t megláttam az utcán és  odamentem hozzá de elfutott mert azthitte hogy odahívom a rajongóit másnap elmentem a parkba és ott adott koncertet 4 ember volt ott a legjobbb barinőm meg még 3 oszt.társam odamentem SP-hez és el akartam menni de ő megfogta a kezem és visszahúzott de végül ellökött magátol. utána másnap felkeresett itthon és az udvaron pénzeket meg képeslapokat kerestünk és meg akartam csókolni de ő lehajtotta a fejét és azt mondta hogy ne siessük el a dolgokat.majd végülis nem harafudott rám és bejött a szobámba és hozott nekem regeteg cipőt amit nekem vett és megkért hogy legyek a táncosa és az lettem és elkezdtünk járni.és akkor megcsókolt.NAGYON JÓ ÁLOM VOLT!!!!!DE AZ VOLT A ROSSZ HOGY HARIZOTT RÁM DE A VÉGÉN KIBÉKÜLTÜNK ÉS HAPPYAND LETT!


2010.04.15. 15:58 Idézet

Az.első.álmomnak.nincs.köze.SP-hez,de.a.másodikhoz.viszont.van...Nos,én,meg.pár.lány(akik.persze.SP-fanok!)mentünk.egy.nem.túl.forgalmas.út.szélén..Arra.jött.SP.a.kocsijával,és.leálltak.mellettünk..Gondolom.aláírásokat.akart.adni.nekünk,mert.tudta,hogy.fanok.vagyunk(csak.azt.nem.tudom.miből!),Mi.a.lányokkal.már.mentünk.volna.oda,de.az.persze.jól.megszivatott.minket,és.előrébb.ment..Utána.persze.kiengesztelésül.adott.pár.autógrammot!:DD.És.ekkor.persze.elkezdett.csörögni.az.ébresztőm!:SSS.Majdnem.elkezdtem.kiabálni,h.anyád,mert.persz.nem.akkor.csörgött,amikor.rossz.álmom.volt!:SSS

 


2010.04.09. 15:21 Idézet

Sziasztok! ?Megint SP-vel álmodtam nagyon jó álom volt!!

Azzal kezdődött hogy SP eljött az isinkbe de csak én tudtam és senki nem vette észre SP beült mellém a padba és erre bejött egy pap a terembe azzal a szöveggel hogy "alleluja alleluja" és mondta hogy ( a pap) ezt a dalt szokták mostanában a legtöbbször hallgatni és a Kép maradsz!-ot és SP-nek ugye le volt hajtva a feje hogy ne vegyék észre és mikor meghallotta azt h Kép maradsz!-ot akkor elmosolyodott. Én meg SP mentünk a buszra felszálltunk és megkérdeztem tőle hogy figyelj SP te szerelmes vagy még Lolába és azt mondta hogy DÓri ezt ne mondd el senkinek de beléd vagyok szerelmes.és én erre azt mondtam hogy az nagyon jó mert én is beléd vagyok szerelmes.SP: úristen az nagyon jó el se tudom hinni nagyon örülök neki és megcsókolt.Megkért hogy legyek a csaja és én beleegyeztem.Leszálltunk a buszról és bementünk egy plázába ott olyasmi boltba mint a HERVIS és nem találtam őt sehol kimentem a boltbol és megláttam hogy egy idős néni véleményét kéri ki egy cipőröl hogy az tetszene-e nekem? és mikor ezt megláttam visszamentem a boltba nehogy észrevegyen engem és felpróbáltam egy pólót és láttam hogy SP a pénztárnál van. tesóm odajött hozzám hogy siessek mert vettek jegyet Real Madrid focimeccsre mondtam h sietek de végül nem mentünk el a meccsre!SP megcsókolt.Mentünk házakat nézni mert venni akartunk és az egyik háznak nagyon tetszett a fürdőszobája mondtam SP-nek hogy ezt a házat vegyük meg! de végül néztünk még házakat. hazajöttünk hozzánk és anya kijött hogy mondja hogy milyen jó házak épültek. közbe SP kint volt az udvaron és csúszkált a jégen pedig nyár volt odamentem hozzá  és megöleltem azt mondtzam neki hogy : Szia Drágám! megcsókoltam és mentünk a következő házakat nézni végül vettünk egy házat és az ágyra feküdt én odamentem megcsókoltam és lefeküdtünk egymással.
ennyi volt de nagyon nagyon jó volt nagyon örülnék neki ha valóra válni!!!SZERETLEK SP!!!!!


2010.04.06. 11:44 Idézet

ííí.mavégre megint sp-wel álmodtam.márolyanrég álmodtamvele.demavégre. Mentem táncra de elkéstem, vagy valamit otthonhagytamnemtudommár, de a sulihoz tévedtem és a legjobbbnőmmel a bejárathozmentünk, ahol ottvolt sp.:O és énodaálltam elé "Regivel" és meglátott és onnantól arra táncolt, és amiokr jött előre, teljesen odatáncolt hozzám és megfogta mind a két kezem.^^ :D:D:D:D. És ezt pont látta az, aki nemrég tetszett..:D annyira jówolt, deannyirakár hogy felkeltem.:S Ja, utána eltűnt SP és ott kerestem, demár nemláttam.:( :D


2010.04.05. 21:19 Idézet

én egyszer azt álmodtam hogy SP koncerten voltam és a végén odajött hozzám pedig bármelyik csajhoz odamehetett volna mégse tette hanem hozzám jött oda és azt mondta h látta hogy  egész koncerten őt figyeltem és mondtam hogy bocsika és erre SP nem kell bocsánatot kérned mert én is csak téged tudtalak figyelni! hazakísért! másnap felhívott hogy menjünk el a fürdőbe mondtam h oké semmi akadálya és értem jött egy CABRIOVAL. elmentünk a fürdőbe és a vízbe felemelt és megcsókolt én eleinte ellenkeztem de utána visszacsókoltam ! és ott is koncertet adott fürdőgatyába és egy medencébe én voltam egyedül a koncert végén beleugrott a medencébe ahol én voltam és nekem énekelt és azt mondta h belémszeretett és hogy járjunk én erre csak azt tudtam mondani hogy igen igen igen!!!!csókolóztunk és utána hazamentünk! NAGYON JÓ LENNE HA VALÓRA VÁLNA DE EZ CSAK ILYEN PLÁTÓI REMÉNYKEDÉS LEHET:'(:'( SZERETLEK SP! ÉS CSAK AZ A VÁGYAM HOGY EGYSZER ÖSSZEJÖHESSEK VELED!!!!!!!TE VAGY A VILÁGON A LEGHELYESEBB PASI;)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


2010.03.20. 13:01 Idézet

\\\"\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\"\\\"szia nagyon szeretlek téged a képmaradsz az a legjobb számod TE VAGY A LEG HEJESEBB AZ EGÉSZ VILÁGON\\\"\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\"\\\"SZERETETTEL RENI  ONGÁROL \\\"\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\"\\\"\\\"\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\"\\\"\\\"\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\"\\\"\\\"\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\"\\\"


2010.03.19. 17:54 Idézet

Én minden este vele álmodok (:$), ezért csak egyet mondok el. Egy SP koncerten voltam egyedül, az elsősorban. Épp a Kérlek hogy 2 énekelte, amitől teljesen elérzékenyültem, mert ez volt a kedvenc számom. Lehajtott fejjel, és csukott szemmel hallgattam. Valaki elkezdett sikoltozni és kapálódzni mellettem, ezért felnéztem. Ott állt előttem, és engem nézett. Én elpirultam, mire ő elmosolyodott. Újra lesütöttem a szemem. Áhh, ez nagyon nyálasan hangzik :S :D... Na, ő felemelte a fejem, hogy a szemébe nézzek. Épp vége lett a koncertnek, és mindenki elment, csak mi maradtunk ott. Mindenki hazament. Elkezdtünk dumálni. Kiültünk a színpad szélére. Megkérdezte, h lenne-e kedvem elmenni vele vacsizni. Én beleegyeztem. És hirtelen este lett, ezért elindultunk. Egy tök jó kis étterembe mentünk. Mikor végeztünk megint dumálni kezdtünk. Megfogta a kezem :D. gy sétáltunk haza a sötétben. Ennyi. :)


2010.02.24. 21:58 Idézet

á most ezaz álom..nagyon jóvolt:D apukám külföldön dolgozik mindig.....már volt hollandiába, svájcba, németbe, ausztriába..és aztálmodtam hogy kínába dolgozik..és kimentünk hozzá nyáron..:D (mertkiszoktunk) és....kínába...egy 10 emeltes épületbe laktunk fennt ahol láttama kínai épületeket és ilyen furcsa volt:/   és ott volt velünk SP:O:D:D:D és aztán anyáék haza mentek és énmég ott maardtam vele....:D kínába..áá:D jówolt és szrlms volt BELÉM:D aztán hazajöttünk és itt meg ilyen emberek jöttek utánnunk és nemhagytak..aztán hazajöttünk és beragadtunk a liftünkbe..xd és azthiszem ennyi.:D dejówolt:D szerintem azért álmodtam et..mert múlthéen voltunk színházba és ilyen kínai műsor volt..xD és én féltem..:D nemennyetek kínába, rosszérzés:D


2010.02.01. 13:41 Idézet
Petra

 én azt álmodtam tegnap, hogy egyik barátomnál voltunk egy barátnőmmel, és elmentünk egy kocsmába:D

És kinnt ültünk az udvaron, és ott volt egy ilyen tök mérges krokodil xD És mi elkezdtünk rohanni, mert láttuk hogy támad felénk a krokodil, és egyik pillanatban átváltozott egy asztalossá úgy mint a new moon-ban a jacob :D És utána már kalapáccsal támadott xD

És akkor bementünk két ház közé, hogy ne találjon meg, és SP meg ott volt, és egy lánynak csinált műkörmöt:D És mondta hogy ő manikűrös és szívesen megcsinálja a körmeinket xD és akkor csinált nekem is, és tök csunya lett, mondtam neki hogy szedje le mert ez nekem nem tetszik xD 

És akkor azt mondta hogy direkt csinálta ilyenre, mert ettől megilyed az asztalos és nem fog többé kergetni:D:D

És utána meg felébredtem  xD


2010.01.27. 19:38 Idézet

Nekem az egyik álmom az hogy összejöjjek SP-vel!


2010.01.20. 14:53 Idézet
PinkAngel

Az én álmom nagyon jó volt, sosem fogom elfelejteni. Sp felesége voltam, és épp nyaraltunk valamelyik tengerparton. A vízben úszkáltunk, mikor valamibe beleléptem a víz alatt, (valami korall lehetett) és elkezdtem sikoltozni, mert nagyon fájt. Elestem, de SP elkapott, és kihúzott a partra. Ezután nem tudom mi történt, de később egy családi házban voltam, két gyerekkel a karjaimban. Aztán megláttam SP-t, ahogy fekszik egy ágyon (persze felöltözve xD), és leraktam a gyerekeket, ők meg elfutottak, én pedig odamentem SP-hez, és föléhajoltam, és megcsókoltam úgy, hogy közben mindkét kezem az arcán volt. Mondhatni csodálatos volt. Aztán felálltam, tettem pár lépést, majd újra megcsókoltam. Már épp ott tartottunk, hogy majdnem lefeküdtünk volna, mikor felébredtem. A két gyerek pedig a mi gyerekeink voltak... Azóta nem tudom elfelejteni SP-t. Mmmmm....


2010.01.18. 22:11 Idézet
Ivett

Jajj olyan jó volt az álmom!!!!!!Mentem a földre megénzni,hogy mennyi cukorrépa van és Sp épp kapált!Hát én is nekiálltam!Mikor beleállt a kapa a lábamba és sikonyáltam ömlött belőle a vér.Krisztián odajött segített ésx nem kellett kórházba vinni mert meggyógyított és aláírta a kapámat:D:D

(L)


2010.01.16. 19:44 Idézet

Az az egyik álmom hogy egy igazi sztárral tudjak levelezni!


2010.01.14. 13:28 Idézet

ÁÁÁÁ

Ilyet én is akarok álmodni :D:D:D


2010.01.13 22:09
fanni

hát az én álom kicsit hülyeség de naxD na azt álmodtam hogy ott állok az oltár előtt ilyen kis rózsaszín fekete báli ruhába és SP volt a férjem és ő a fekete gatyájában fehér ingben és a fekete mellény és nyakkendőjéba volt.Kérdezték hogy igen mind ketten mondtuk hogy igen:$ és SP elkezdett nekem énekelni hogy: Szeretlek szerelmem tiéd vagyok kedvesem:D és utána elmentünka Vivába és ott meg bemonták hogy mától én és SP férj és feleség vagyunk.És hazamentünk mert vettünk egy házat, és SP kérdezte hány gyerekünk lesz montam annyi amennyit szeretnél.Aztán elmentünk nászútra egy hetet töltöttünk Olaszországba és mikor indultunk haza felkeltenm:SxD


2010.01.13. 22:09 Idézet

hát az én álom kicsit hülyeség de naxD na azt álmodtam hogy ott állok az oltár előtt ilyen kis rózsaszín fekete báli ruhába és SP volt a férjem és ő a fekete gatyájában fehér ingben és a fekete mellény és nyakkendőjéba volt.Kérdezték hogy igen mind ketten mondtuk hogy igen:$ és SP elkezdett nekem énekelni hogy: Szeretlek szerelmem tiéd vagyok kedvesem:D és utána elmentünka Vivába és ott meg bemonták hogy mától én és SP férj és feleség vagyunk.És hazamentünk mert vettünk egy házat, és SP kérdezte hány gyerekünk lesz montam annyi amennyit szeretnél.Aztán elmentünk nászútra egy hetet töltöttünk Olaszországba és mikor indultunk haza felkeltenm:SxD


[75-56] [55-36] [35-16] [15-1]

 

Az oldal NEM áll kapcsolatban sem SP-vel, sem az SP-musiccal!!!

Hányan voltatok itt?
Indulás: 2009-03-11
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak